Friday, December 10, 2010

Mari tengok Kompilasi Gambar "Aku Suka Taman"..

Dup Dap,Dup Dap,Dup Dap,..Ooops,jangan berdebar lagi ya..hee..sebab entri ni belum keluar keputusannya lagi..Kiz saja buat entri ni nak tunjuk kat korang semua gambar-gambar yang dah dipertaruhkan oleh para-para sakura eh para-para contestan "aku suka Taman" ni.Kira macam sebagai penghargaan la kan.


Okay,Kiz tau,nak mengedit gambar bukannya senang kan.Kiz pun kadang-kadang mengedit ada jugak sampai 2 3 jam tau..Yelah,nak bagi puas hati punya pasal kan.So,kat bawah ni Kiz dah masukkan semua gambar-gambar korang wat dalam bentuk ala ala poster gitu..kalau nak sila copy&Paste saja okay..So,sebenarnya dalam hati ada taman,eh tak.Sebenarnya dalam hati,jauh dilubuk hati,cheeh,kiz suka kesemua gambar-gambar yang korang hantar.Tapi apakan daya(eceeeh dramatik lagi),Kiz hanya boleh memilih 3 je yang terbaik daripada banyak-banyak..So,yang mana yang tak terpilih tu tak mo sedih sedih,tak mo dengki-dengki sama Kiz ya(cuak ni)..hehe..Nanti masa Kiz umumkan pemenangnya pun Kiz akan bagi reasons kenapa Gambar-gambar terrrsebut yang menang okay..

So Kat bawah ni ada 2 poster Kiz buat..ENJOY!

P/S : InsyaALLAH follower cukup 1500 kiz akan wat satu agi contest lain pulak,hadiah lagi GEMPAK dari ni punya..haa..So get ready..hehe


P/S/S: Perlukah Kiz melanjutkan sedikit lagi masa untuk contest ni?

17 comments:

Dean winchester II said...

buat la lagi contest! HAHA

Bazilah said...

Semua pun lawaa! haha goodluck semua! :D

zazaw said...

semuaaa cantikkkkkkkk

miszlullaby said...

waahhh..menariknye tengok sume gamba =)

KizZ said...

To Dean:
hehe..as i say..tunggu 1500 follower okay..

To Bazilah:
Hi,hehe..TQ..

To Zazaw:
Of koz..takde satu pun yang tak cantik Kiz tengok

To miszlullaby:
hehe..tu r..cantik..eheheh..puji diri sendiri..

Cik Wan Jun Smile said...

wow!! siap kompilasi gi tue..
caNtek2 sume...
gud luck to all = )

Izzah Radin said...

wow!! sengit nih.. hehe.. :)

KizZ said...

To Cik Wan:
Hehe..smgt ni kiz wat penghargaan

To Izzah:
Hehe..sengit mmg sengit..hanya 3 akan terpilih ok

Cik Reena Tan said...

sangatlah GREEN.. eheh.. nama blog reena pon green~

gudluck sume!! ^^
[jemput dtg kenduri sok mlm kiz.. kenduri doa selamat sempena bufday 13hb]

Anis izyan Abd Rahman said...

yiiiiii!!!sukaaa!! haha

~amalina~ said...

xsaba nk tggu contest ke2 lak!!!hee

mira the monster said...

heheh..cnteknye poster

KizZ said...

To reena:
Hi..TQ for dropping by..insyaALLAH kiz dtg kenduri kamu ya..

To Anis:
Weee!!Kiz pun suka kamu suka..

To Amalina:
Hehe..Kita tunggu dan lihat..

To Mira:
hehe..TQ...sempoi2 ja tuh..

c.i.k.a.m.i.e.a said...

chantek!!! hik2, suka gmabr tu

nik ain said...

hi Kiz...bestnya ada kompilasi :)

Kuasai minda said...

Semua tamat sangt cantik dan indah...

KizZ said...

to Cik:
hehe..TQ yah

To Nik:
Hehe..u can copy and paste it if u want okay..

To Kuasai Minda:
Hi hi hi..TQ

Masih Ada Plan B, Mari baca!