Wednesday, December 22, 2010

Bukan warewolf versi twilight .

Hmmmm..Amek mood jap.Okayh.
Mood malam ini..SeRAaaAAMMMM he he he he ( bunyi bajek mengilai-ilai).
Adakah anda perasan?

Sudah 3 Malam..

Kita diselubungi..

Bunyi-bunyi jeritan..
Bunyi-bunyi tangisan..

Serigala di malam hari..

Malam bulan mengambang..

Sudah masuk malam ke-3 hari ini.

Ya!

Anda tidak perlu risau.Jika anda bukan lah..
Serigala Jadian!!



Jika YA! anda perlu lah risau!!






Lebih RISAU daripada tadi!!!









RISAU jika anda dalam perjalanan balik kampung tiba-tiba sakit perut
walhal memang takde lansung toilet berdekatan .
Hmmm..
Memang bukan warewolf versi twilight.Hampeh!

16 comments:

NieyaVanilla said...

hahahha..mengomss je nieya pikir dy nk tukar jd wolf ke ape td...hahah

Cik Chuie said...

td bukan promote biasa2 dik... nak suh tengok perangai manusia yang PHD. g tengok cepat!! hehe

Anis izyan Abd Rahman said...

cess!

aren said...

hensem la warewolf u..heee

KizZ said...

Hehe...peringatan untuk sesapa yang tengah drive skang even diorg xleyh nak surf blog while driving

athirah said...

hahahahhahaah... dh la tgh lyn cte korea gumiho ni... heheheheheheh... psl serigala jadian ^^

farhana_acimek3 said...

hihihi laWAKLA

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, lebih tekanan sekiranya anda berada dalam bus, ttba dtg rasa resah dan gelisah. driver pula tak nak berhenti...geram beb mamat driver tu.tak kasian penumpang ka.hehe.pngalaman2...hu

hunny pie said...

hehehe.. klaka.. tapi kat malaysia pown ada wat.. penah nampak.. arghhh.. mata ku tercemar..

Amie Eisya Pqa said...

haha. tak senonoh. ngee~

KizZ said...

haha yang dalam bas tu tak bley blah

KizZ said...

eee hani pie mengintai!!!

zati said...

hahahahadoiii, lawak, bab ta*k tu yang geli :P

KizZ said...

ahah!zati yang cakap..kiz tak cakap ya..hehe

fanafanny said...

hahaha..kelakar giler.ingatkan pasal ape td.tajuk bukan main lagi

mamalieyna said...

hahaha...macam2 hal..ngee..

Masih Ada Plan B, Mari baca!