Friday, December 17, 2010

Freindship(typo) Award,sapa bakal di TAG seterusnya!!

Hurm,laporan cuaca.Pagi ni hujan lebat di sekitar kawasan perumahan Kiz daripada jalan raya ke jalan kaki.Mengarut.OK entri kali ni pasal Friendship award.Ya.Memang friendship award.Tak caya?Tengok bawah ni..


Tapi sape yang dapat award ni kena terpaksa bayar tau.Ade ke camtu?.Haa,bayarannya adalah kena jawab soalan-soalan berikut-ikutan:

Siapa Yang TAG korang?

Tadaaa..ini dia Cik Zati yang baik hati dan 
berbudi bahasa mengetag Kiz,hehe..

3 Perkara Menarik Pasal Orang yang Tag Korang?
-Hehe,macam cik Kechix Kiz kita,orang yang gile pink,takde pink tak sah uu

-Entri beliau sangat lah ceria dan happy-go-lucky,mesti tuannya pun camtu ek

-kadang-kadang dia akan hyperaktif.Erk,ini pengakuan cik zati sendiri ya(jangan marah)..hehe
  tak caya korang leh tengok sini . Haha..Jahat seyh Kiz ni..

-Tambah satu agi,semalam dia mintak pelempang,jarang tau ada orang camni..hehe..just joking..takdelah,itu maknanya dia memang seorang yang ceria dan hyperceria lah...

Ceritakan macam mana korang kenal dengan orang yang tag korang? 
erk,asal jari ada 2 je sorang?

Kiz kenal dia masa tu kitorang tengah sama-sama bersihkan longkang,tiba-tiba je dia nak tolong,so kiz bagi la dia tolong,so kenallah time tu.Eh takde lah.Jangan percaya citer dongeng tadi ya.Aa,Kiz kenal dia time tu Kiz pun baru-baru aja start ber'blog'ing kan diri.Tengah duk berblogwalking tetiba jumpa beliau.Pastu we keep on keep in touch(balas-balas komen n stuff like that) sampai lah sekarang.Terharu tak.Haa..

One word describe for her/him
Tak pernah jumpa tapi dengan sedikit investigation kat blog momochan,Kiz dapat wat kesimpulan bahawa beliau adalah seorang yang, " TALKATIVE "



Tag another 5 bloggers
Saat yang ditunggu-tunggu sudah tiba..Masa untuk Kiz pulak mintak pelempang.
Dengan ini Kiz Menge'TAG'
5. Ahah korang tag la sendiri ya,cakap je kiz yang tag okay

Hehe..kepada yang kena Tag tu..sila ambil ya award ni..jangan lari naaa


3 comments:

zati said...

hahahahadoiiii, kelaka pulak bile bace dalam keadaan lawak tehee, btw thanx sebab sudi ambil award nie =)

KizZ said...

hak hak...hehe...juz appreciate ur tag...lagipun tak tau nak tulis entri ape..

AM SYA said...

thanx! nnt akak buat yeh

Masih Ada Plan B, Mari baca!