Saturday, December 25, 2010

8 Pokok Krismas Terpelik Di Dunia

Krismas oh krismas.
Mengapa engkau krismas,
Macammane aku tak krismas,
orang nak sambut aku,
orang nak sambut aku.

OK stop.Agak mengarut disitu ya.Hari ni Kiz akan bercakap dalam
topik mengarut.Mengarut bukan mencarut okay.So hari ini hari
krismas betul?Jom sembang pasal krismas.

Okay sebenarnya panjang nak tulis ni tapi in case
we wanna make it short(padahal takde idea),Kiz sajikan anda...
8 Pokok Krismas Terpelik Di Dunia

Pokok Krismas Buat Akrobatik

Anda pernah tengok ke pokok krismas buat aksi merbahaya
camni?Haa,sudah tentunya tak bukan.

Pokok Krismas yang sedih beremosi sebab dah tua

Memang sedih tengok pokok krismas ni.
Sila cepat kol bersamamu.

Pokok Krismas hasil togokan 'mountain dew'

Pernah minum 'mountain dew' tak?Haa..kalau pernah
lain kali sila simpan pastu buat pokok.Ok,pembuatan pokok 
pakai bekas minuman ni mengambil masa 3 bulan minum dan
4hari untuk buat.

Pokok Krismas hasil kraf tangan

Kepada yang suka menjahit/crafting , boleh buat cabaran ni ok.
Pokok krismas ni di ikat(knit) oleh 1000 orang knitters okay.


Pokok Krismas suka membaca

Okay yang ni senang nak buat.Cari rak buku yang ada
kat rumah.sepah-sepahkan buku pastu bila mak marah
susun bagi bentuk camni.Pastu bila mak tanya cakap,
"Pokok krismas ni suka membaca mak"

Pokok Krismas yang jutawan

Percaya atau tidak.Pokok krismas ini dibina dengan
21,798 berlian berjumlah 913 karat.King King!
Jom rompak ramai-ramai.

Pokok Krismas gergasi yarghhh
Eh jangan silap faham,bukan mamat puteh tu yang pendek,
pokok krismas tu yang besar gedabak.gila gila

Last But Not Least!!




Pokok Krismas Spiderman Kiz


Disebabkan dah banyak sangat pujuk kiz soh masukkan
gambar dia buat pokok krismas,kiz masukkan lah
atas dasar kesian..Ada-ada je budak labah-labah ni.


Pesan Mak:Semua gambar dan info ni kecuali yang spiderman tu
diambil dari neatorama .Nah kredit untuk kau.

Pesan Mak lagi : Hari ni Kiz bangun awal giler kot.

Mak Pesan : Kiz , meh tolong bawak mak g pasar!!!

14 comments:

::astonishing az:: said...

merry xmas..ho ho ho...mesti pg pasar tu..

Ekkem said...

kreatif sesangat gak orang wat pokok2 ni aek??ehee...

Aida Ikmal said...

pelik memang pelik.. tapi cantik juga ya!

apeyx said...

mat saleh ni mcm2 bnde.. menarik!!

alinac lover said...

sungguh pelik

hehhe

saya_arief said...

kat umah aku ade tanam..hahaha

KizZ said...

Yup..mat salleh memang pelik-pelik but soo creative...

hanafi said...

Lepas ni buat entri psl santa lak

hans said...

hahahahaha
suka pic last tu
spiderman
ekekekeke

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

KizZ said...

Pasal santa pulak?Haha..tengok lah kalau ada kesempatan okay..

Enna Banana said...

sangat kretif!

Nor_Emylin said...

ho ho ho...alahai...piccas yang buku bentuk pokok tuh mcm ader daya kecomelan yang tersendiri la...nanti masa raya, try wat lambang ketupat la...bole tak?? wink wink..hahaha

adYna said...

memang pelik sngat ;)

KizZ said...

haha...bgus idea tu...menarik menarik wahhh

Masih Ada Plan B, Mari baca!