Wednesday, December 29, 2010

Happy Beshday , KiZz

Ok..pembetulan sikit.
Sebenarnya 'Happy Besday Iz' Dan bukan 'Happy Besdey Kiz'.Tapi tak kisah lah  ,
memang takde apa-apa kesan pun kat pergerakan bumi ni kan(*mengarut*).

Apakah warna rambut daku sudah menjadi colkat tetiba?

Okayh..
Macam Biasa..Mari nyanyi lagu 'Hepi Beshday' reramai-ramai yeeha.Ape ke
peliknya iz ni tarikh lahir 29 DISEMBER. Lagi 2 3 hari dah masuk tahun depan ek.
Hihi..By the way , sangat terharu semalam coz ramai gile orang wish my besday
kat facebook sebaik sahaja Jam 12Malam berding-dong-ding-dong.Ada jugak ya
orang ingat besdey Iz ni(Walaupun tau daripada besdey notification je).Im really-really
appreciate it.

Ucapan Ringkas Iz

Trima Kasih kepada Mak , Ayah , Kecik , Kawan-kawan bukan blogger,
Kawan-kawan blogger yang besh , kucing , tikus bla bla bla bla bla
yang sentiasa support Iz sepanjang kehidupan ini berlalu bagaikan tiang
dengan tanah takkan kukuh walau bla bla bla bla

Menariknya 29hb DISEMBER

Haa,siapa kata 29hb tak best,best ape.
First of all of course la sebab 29hb hari lahir Iz.
Secondly , ahah! Malam ni Malaysia main , harap-harap iz dapat hadiah kemenangan
yang terbaik dari pasukan bola Malaysia kita.
Thirdly,Haa,kita ada special guess di sini,siapa ya??

Haa!Pastu ada satu agi,beshnya 29hb ni untuk Iz sebab..

LEH CALL FREE 1 HARI BERTURUT-TURUT!!

Erk iz?1 hari berturut-turut tu camne?
Ok.Sila abaikan.



Kiz Special Guess.*Wink*
TADAAAA!!!


Kiz ucapkan Selamat Hari Lahir!! buat kamu...Yahuuu...Besh besh
ada orang besdey sama.Takdelah boring sangat sambut besdey.
Hah korang pun kena pergi kat blog dia wish tau!

'Al-Special'nya Cik Mimie Azimask ni sebab dia adalah
follower Kiz yang ke 800(wohoo nombor masyuk maa).
Pastu kebetulan besdey sama so macam WOW.

P/S:sori ya curik gambar kamuu

Teringat Masa kecik-kecik dulu
Ok flashback 14 Tahun lepas.
Gambar kena kasi malap cket okay.

Dulu time Iz besdey je Abah akan bagi hadiah.And paling best
masa tu umur 6 tahun.Dapat hadiah robot.Actually 3 robot tapi
ketiga-tiga tu boleh bergabung jadi satu.Ada robot polis , bomba
dan ambulans.


Tapi licik tak liciknya abang iz ni,pandai je dia pilih nak Polis,pastu
Kakak Iz nak amek Bomba.Tinggal lah Iz terkedek-kedek kena 
amek robot ambulan yang tak bape 'cool' tuh.Yela masa tu budak-budak
agi tak tau yang mana 'cool' yang mana tak.

Tapi tak kesah lah pasal tu.
Sekarang semuanya dah besar gajah.Akak dah kawen,abang dah kerja.
Iz baru masuk degree.Memang kenangan weh semua tu.Besh-besh.

Eh lame pulak aku termenung depan laptop ni.
OK sekarang nak kelik publish post..

mana button publish post ni hah ok dah jumpa dah...


21 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

wahhhh
i'm honored

iz.. follower ke 800 lee.. bukan 888

hikk hikkk....

tq tq

happy birthday to you tooooooo!!!

specialkan kiter.... akhir thn birthday..
org sambut awal awal kiter hujung hujung.. keh keh keh

zati said...

nasib baik jumpe button publish post hehe

btw selamat hari jadi iz, moga panjang umo & dimurahkan rezeki, teruskan menulis di dalam arena blogging =)

kakak dah kawen, abang dah keje ehemm2 iz bile lagi?? hahak XD

KizZ said...

@mimie

Hehe..kelaka..tersilap tulis plak..typo typo..

Aah...special pelik tapi best

KizZ said...

@Zati
Hihi..pandai je wat pantun eah..
Bile Kiz kawen?Ahha..itu kiz wat suprise untuk kamu semua..

mama hidayahamin said...

Selamat menyambut ulang tahun, semoga panjang umur murah rezeki dan sihat selalu... Amin..

Setiap tahun usia semakin meningkat dan ingatlah selalu kata dari alim ulama:

“Kalau uban sudah bertabur ,
Mata pula mulai kabur ,
Kulit pula mulai kendur ,
Gigi pula mulai gugur ,
Maka tunggulah masuk lubang kubur“ .

jangan marah ya, nasihat untuk kita semua...

.izzati liyana. said...

happy birthday iz!!! may all ur wishes come true :)

BRO_MONDAY said...

HEPI BESDEI!!! YEAYYYY~ DA MENINGKAT UMO!!!
MOGA YU ALWAYS SAKSES DALAM KEHIDUPAN X KIRA APA JUA YAM DILAKUKAN!!! ('',) IKHLAS DARI AI...

❤NazirahMoktar❤ said...

wawah..happy birthday kat ehem3..haha

nur said...

happy birthday
moga sentiasa bahagia,,
dapat hadiah robot lagi ke tahun ni?
ALL IN ONE

Rozuan Ismail said...

happy birthday iz!! moga panjang umur dan murah rezeki..teruskan legasi blog anda!!

yaya said...

waaa...da besar da:))
makin meningkat usia mu:)
btw,wish happy beday:))
may ALLAH bless u.aminn:))

nama.aku.lynn said...

happy bday iz..moga KIZ tros happy slaluu~=)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

psstttt... jom jenguk blog ai plak.... :D

ada pasal IZ

hehehe

zazaw said...

ehehe
selamat hari tuaaaaaaa

mamalieyna said...

Happy Besdya Iz! teringat memori lama tetiba eh..best kan.. ^_^

happy alwayz k!

echa said...

epy bfday!!

MiszMaryaNe said...

happi bestday iz..=)

Enna Banana said...

enna nak join sekaki boleh? enna pun nak gak wish kat iz! SELAMAT HARI TUA YAWWW! ahaha :P

fadhdeela said...

hapi besdayyy yg kebape??jeng..jeng..jeng!! xkisah la yg ke bape pun..hihih semoga pjg umur & murah rezeki..
senyummm sokmo! :P

Jom singgah: Dia Kentut Busukk!!

moshi_boo said...

hepi besday kizz!!!

jom jom tengok bola!!..
soh psukan malaysia bg hadiah gol kat kizz ea
^^

Afra Yuri said...

happy belated birthday babe! :D

Masih Ada Plan B, Mari baca!