Saturday, December 11, 2010

Kiz Garden CONTEST : Aku Suka Taman!! ( RM50 bakal menjadi milik anda )


P/S : Tarikh tutup dilanjutkan ke 10 Disember 2010 .Yeeha!







Jeng jeng jeng!!!Buat julung-julung kalinya Kiz Garden mengadakan satu 
Contest bertajuk "Aku Suka Taman".
Tajuk ni dipilih sebab nama blog Kiz pun dah Kiz Garden.So mestilah buat contest pasal taman kan..
Okey,tanpa berlengah-lengah masa lagi ...JOM kita tengok hadiah-hadiah yang bakal dirembat oleh para pemenang..Yeeha!

HADIAH YANG BAKAL DIREMBAT
1.JOHAN(macam komanwel la pulak kan) :
        Wang Tunai Berjumlah RM50.00

2.NAIB JOHAN :
         1 x Shawl Lycra Cotton ( boleh pilih nak warna apa yang disediakan )
         + Kiz Garden Badge (Button) Give Away
      ATAU
         1 x Baju Prelove dari Variaty Kiz Hanie(boleh pilih )
           + Kiz Garden Badge (Button) Give Away
Shawl Lycra  Untuk pemenang kedua
Okeyh!dah mula teruja dengan hadiah yang ditawarkan?Jom tengok Syarat pertandingan pula..
P/S : Tarikh tutup dilanjutkan ke 10 Disember 2010.Yeeha!

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1)Semestinya ada belog sendiri ok
2) Ini penting ya,Mesti follow Kiz Garden dan Kiz Garden Misc Shop
3)Letakkan blog Kiz Garden dan Kiz Garden Misc Shop dalam bloglist anda
4)Tarikh tutup penyertaan adalah 10 DIS 2010 

APA PERLU ANDA BUAT?
1.  Of koz lah kena buat entri pasal contest ni

2.  Copy banner yang kat atas tu dan letak kat entri korang nanti

3.  Okeyh,yang  ni best,Korang kena letak SATU gambar korang yang paling masyuk kat taman
 kriteria Gambar:
  a. Ada gambar tuan punya belog tu sendiri
  b. Gambar tu boleh di edit ikut suka
  c.  Dalam gambar tu 'musti' ada perkataan "Taman".Contohnya,"aku suka taman","ini taman                                                        saya" ,"taman taman itu" (entah ape je Kiz bagi idea ni)
  d. Tak nak lebih dari 3 orang dalam satu gambar okey..
  e. Contoh Gambar dari Kiz garden,


4.  Tulis sikit pasal anda dan taman tu,contohnya macam kat situ lah korang bertemu jodoh ke,jumpa Brad Pitt ke kat taman tu,atau nak citer pasal taman tu pun boleh..Tulis pendek-pendek je pun da memadai okey

5.  Tuliskan 3 Perkara BEST yang anda dapat kat Blog Kiz Garden ni

6. Finally,Kalau dah agak-agak memenuhi syarat-syarat dan dah buat apa yang perlu dibuat,sila hantar komen kat entri ni disertai Nama , E-mail , serta link entri korang untuk memudahkan kerja 'penskodengan' Kiz..

P/S: Kiz akan update setiap link yang dipertaruhkan oleh contestan sepanjang tempoh contest ni pada entri bawah entri ini,sila tengok mana tau tiba-tiba tak diterima penyertaan,boleh cepat-cepat tanya kiz okey..SELAMAT MAJU JAYA!

P/S : Tarikh tutup dilanjutkan ke 10 Disember 2010 Yeeha!

" Jadi , siapakah yang bakal memenangi wang berjumlah RM50.00 beserta Kiz Garden's Badge Give Away?Nantikan lah pemenangnya!JOM sertai contest ni beramai-ramai!Penyertaan Adalah percuma!"

53 comments:

saya_arief said...

sangat menarikk..
hoho..
:D

AM SYA said...

menarik2!!

heee~ni yg akak nk kne godek2 cari gmba kt taman ni ;P

KizZ said...

To saya_arief :
hehe...jom2 join! jgn lupa tinggal link di sini ya nanti

To AM SYA :
haaaa...godek jangan tak gedik oopss..godek..hee~

penaberkala said...

jap, nk pi cari taman,haha
nk join

dina said...

akak nak join
noor adina abu bakar,nooradina@hotmail.com
nie link akak http://cahaymataku.blogspot.com/2010/10/aku-suka-taman.html

dina said...

akak nak join
noor adina abu bakar
nooradina@hotmail.com ni link nyer..skodeng jgn xskodeng hehehe
http://cahaymataku.blogspot.com/2010/10/aku-suka-taman.html

KizZ said...

to penaberkala : hehe...okeh2...mari2 bertaman

To dina : TQ for joining...weeehhh!!

nur said...

menariknya.. nak join juga.. nak perah idea dulu
ALL IN ONE

Wan Zulqhairi said...

Tenkiu sebab singgah di blog saya dan menjemput saya join kontest ni...:) dah join daa....
jenguk2 tau.... TQ..

nama - Wan Qhairi Wan Hasan.
email - wanqhairiz@yahoo.com
link - http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-taman.html

miszlullaby said...

ML join ye=)

nama: Rafidah Rahmat aka MIszlullaby
email: miszlullaby@gmail.com
link: http://miszlullaby.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-taman.html

mekaseyh=)

norwahidah athiyyah said...

Salam Kiz.
waheeda da join in contest ni.
eheheheh..comel2x...

Nama: Wan Norwahidah Athiyyah
Email: nesco_ayam@yahoo.co.uk
link: http://waheeamber.blogspot.com/2010/11/aku-suka-taman.html

thanks a bunch Kiz Garden for d invitation :D

norwahidah athiyyah said...

salam kiz.
waheeda dh ltak linknya sblm ni..
ad taw yangg kat sidebar..
ehehhe..

tq kiz 4 da visit..!
mush..:)

Min said...

hye kiz,
saya join
wee ~

nama:aziah jasmin binti khairuddin
email:kpop_heaven95@yahoo.com
link:http://happiness-in-the-wind.blogspot.com/2010/11/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

thank you :D

Min said...

hye kiz :D
saya join contest ni tau ^____^

nama: aziah jasmin binti khairuddin
email:kpop_heaven95@yahoo.com
link: http://happiness-in-the-wind.blogspot.com/2010/11/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

chentaMAYA said...

ramai dah join?

CiK PuaN NeTTY said...

sy dah join..jgn lupe skodeng sy ye KIZ!~

NATRAH BT NOORDIN
spinx211_nutzz@yahoo.com

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/12/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

cicitHJHASSANu said...

salam taman syurga...

alhamdulillah, saya telah diumumkan pemenangnya,tak sangka percubaan yang ke-4 telah berjaya...terima kasih tuan blog!

hee

syufaa said...

dah joen dah joen! heeee!

http://psychedelicacufa.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

mekacehhh!

syufaa said...

opsss..lupaaa!

NURUL ASYHURA BINTI HUSAIN
miszladyb19@yahoo.com

heee :DDD

kerangRebus said...

goodlak!:)

Nil said...

eh entry ni dr bulan oct ye??
tarikh tutup 10 dis ni?? ic ic

ayu cheese cake said...

Ayu join !

Nurhidayu Bt Haris

cheayuhamasaki@yahoo.com

http://ayucheesecake.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

p/s : mne tahu dapat hadiah hari jadi ayu 11 Disember nie :))

Cik Reena Tan said...

cik reena datang nak join~!!

nama: Sandereena Tan Bt Tazril Rahimi Tan
email: greenrose1213@gmail.com
link:http://greenrose1213.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-taman.html

silalah datang terjah blog reena ok?^^

Nil said...

http://mysmallcottage.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

AINIL HAWA JASNI
eve_proxima@yahoo.com.my

whomyra said...

okay dah join!

http://pillowheartpillow.blogspot.com/2010/12/join-contest-lagi.html

name:humaira
email : miszhonourable@yahoo.com

eily farhana said...

err.. kiz, eily nak join boley? tapi kena godek+gedik dulu gambar2 yg ada. kal xde, nampaknya kena cari taman ni =p

Irnie said...

ahh.. da nk dekat.. ade ke mase lagi nih.. akan cuba usahakan.. =)

mira the monster said...

HAI TUAN BLOG..kite dah join contest ni..
dah ciap follow due2 blog u dengan letak blog u dalam bloglist kita..

nama : noor asmira surianie bt muhamad alwi

email : monstercreepy@yahoo.com

link :

http://meramonst.blogspot.com/2010/12/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

Lieya said...

Thanx kasik peluang untuk join contest ni.. kat cni info tentang akak..:)

Nama : Noor Fadhliah binti Mat Jidin
email: fadhliahmjay@yahoo.com
Link : http://lieyacute.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-taman.html

jangan lupa skodeng ye..hihi

mohd sasuke said...

salam..caer dah join contest anda..

Contest Aku Suka Taman by Kiz

nama : caer
email : caer_ipath@yahoo.com

jmput singgah blog caer ye

Bazilah said...

Hai tuan belog, baz dah join :D

Nama: BAZ
Email: bazila88@gmail.com
Link: http://bazilalala.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

c.i.k.a.m.i.e.a said...

Mira join!!

email -
cicak_freakyzone@yahoo.co.uk

link - http://cikamiea.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-taman.html

Terima Kasih

~amalina~ said...

hye KIz!! sayer da join aw...
feel free to visit: http://anapplelife.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

name:Amalina
emel:luckygurl_allyna@yahoo.com

yan.wan said...

da join da!
http://areuoniomania.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

ARC™ said...

kalau xsuruh follow mollow hapa bagai semua bloglist yang aku xpernah ada tu, dah sah aku join contest ni

Cik Wan Jun Smile said...

thanks jemput & i join

nama:Wan Azizun Bt Abd Aziz
email: wanjunsmile@gmail.com
link:http://wanjunsmile.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-taman.html

sayang said...

Saya dah join! wheee :D

nama: Sayang Amirah Mohd Zulkefli
email: sayang_sabmz@yahoo.com
link: http://sayang-amirah.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman-contest-by-kizs-garden.html

silakan yang berhormat terjah blog saya, dah siap bentang karpet merah dah ni haha.

Anis izyan Abd Rahman said...

http://amethyst89saphire.blogspot.com/2010/12/kisz-garden-contest-aku-suka-taman.html

ANis IZYAN ABD RAHMAN
amethyst89saphire@yahoo.com

cik kisz!! sy join contest kamu ok~
hihi
tQ

nik ain said...

Salam..thanks sbb lanjutkan tarikh tutup..saya nak join juga!!! yeayyy :)

Nama: Nik Nurolaini Nik Mohd Isa
email: reizainn@yahoo.com
link: http://ainniskandar.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

yan.wan said...

joined your contest!

http://areuoniomania.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

Name : Nurliani
misz_goodgirl@yahoo.com :)

thanks! <3

| RoziAhmad | said...

dah join!!!
sila pilih gua sebagai pemenang.
hahahaha

RoziAhmad

aries.girlz85@yahoo.com

http://ariesgirlz85.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-taman.html

+akufobia+ said...

tekantekan.

Janggel said...

Salam Tuan Kebun!!
Wah tetiba ada kontes pasal taman-taman nih..Kalau dalam hati ada taman boleh tak?? Bubuh gambo hati? hehehe

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

nama : mama zharfan

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

email : suzie284@yahoo.com

Izzah Radin said...

dear kiz,

if dalam gambar tu xde gambar saya boleh ke? tp still mine :)

Izzah Radin said...

kiz,

if dlm gmbr tu xde gambar saya boleh ke? tp the pic is mine :)

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

nama: Cute Mum

email : nuruluyunmazlan@yahoo.com

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

TQ

Lina said...

harap2 belum terlambat nak join

http://azlinamy-bigeyes.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

nama : lina
emel : inazz03@yahoo.com

Izzah Radin said...

nama: Nurul `Izzah bt Radin Mohd Badruz Zaman
email: izzahradin@gmail.com
link: http://izzahradin.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

RadiN GraphiX said...

nama : radin ahmad mujahid
email : rmujahid96@gmail.com
link : http://radingraphy.blogspot.com/2010/12/aku-suka-taman.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/kidz-garden-contest-aku-suka-taman.html
nanamrul@yahoo.com

Aida Ikmal said...

Harap-harap masih tak terlambat nak join contest ni! ;)

Name: Aida Ikmal
Email: aida1312@yahoo.com

Feel free to visit my blog ya:

http://aidaikmal.blogspot.com/2010/12/kiz-garden-contest-aku-suka-taman.html

sumpit said...

lol dah bis rupNYER....

| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

Masih Ada Plan B, Mari baca!