Monday, December 27, 2010

Kami Hannah Montana


Ambik senyap-senyap dari Pak Cik Google

Kenal Hannah Montana?
Alah hannah montana yang kat disney channel dulu tu.
Best tau citer tu,Kiz memang takkan terlepas tengok citer tu
sebab citer tu kelakar giler pecah perut.

Okeh kali ni bukan nak cakap pasal Hannah Montana. Jauh lagi
nak cakap pasal justin bieber ataupun edward cullen.

Hannah montana ni kan perangai dia kalau yang masih
tak tau , dia ni watak dia memang sangat clumsy.
Faham clumsy?Clumsy macam jalan-jalan tiba terjatuh,
angkat pinggan banyak-banyak nanti ada la yang jatuh,
Jalan-jalan kat tempat sibuk mesti ada terlanggar sape-sape dan
yang sewaktu dengannya.

OK what we wanna say is 
Kiz dengan Hannah Montana pun lebih kurang je.Iz dan kecik,
dua-dua sama je,hannah montana.Which mean,we Kiz memang
2 orang yang sangat clumsy dan cuai.

Tapi yang paling bestnya kitorang memang bajet
yang kitorang tak clumsy.

Contohnya,
Kecik tengah pilih-pilih barang kat kedai tiba-tiba
dia terjatuhkan barang,pastu nak ambek barang yang
jatuh tu barang yang lain pulak jatuh.Dan dengan 
serta mertanya Iz akan cakap "Hannah Montana".
Dan begitulah sebaliknya.Padahal at last dua-dua pun
ahaa sama je.Mari hempuk kepala dua dua.

dia hannah montana,bukan saya.

Kiz memang ngaku sebab dah terang lagi bersuluh
kitorang ni memag clumsy orangnya.Kitorang selalu tau
g mana-mana pastu tertinggal barang then baru mengelabah
nak cari balik.Ahaa betapa 'Hannah' tak 'Montana'nya kami ni.

Pernah jugak fikir macamne nak hentikan
gejala 'hannah montana' tapi Kiz rasa we just can't.
Lets time make it rite okayh.Kadang-kadang best gak
jadi 'hannah montana' ni,boleh jadi bahan kutuk mengutuk
antara Kiz time-time shopping.

So bagaimana?
Anda pula bagaimana?Pernah tak ada sape-sape ataupun anda salah 
seorang dari kami?Kalau anda pun seorang yang clumsy,
"Welcome to da club guys".And dont malu-malu citer sama kami okay.
Sharing is caring ape..

.

31 comments:

syufaa said...

hihi..hannah montana cuteee..
kdg2, kite pon clumsy + bile time tu nk presentation ke..nk exam ke..hukhuk.. =_="

Anisa Hang Tuah said...

sweet gambar kamu..

fyna said...

tambah 1 lagi..comey mcm hanna montana..eceh! ehe

laila said...

haha sama ja kita :)

KizZ said...

@syufaa:
Hehe..biasa r tuh..sama r kiz

KizZ said...

@fyna:
Hehe..comey macam hannah montana ok gak idea tuh..comey jerk

KizZ said...

@laila:
Haha..ramai jugak rupanya hannah montana kat sini

Shag said...

Haha. Shag pun kadang2 terkena penyakit Hannah Montana ni. Kalau ada terlanggar barang kompem melatah dengan kuat, OMAIGODDDDD~ Adoi.

azzey said...

KIZZ: Sweet je dia ni kannnnnnn.......:)

azzey said...

Kizz; slm kenal dan follow blog ni.....tq sudi dtg dan komen kat blog saya...

KizZ said...

@shag
Haha..melatah cne tu shag?hehe

KizZ said...

@Azzey:
Sweet?Sweet camne tuh?hehe..

aienyerika87_badlisyah said...

hahaha...Hanna Montana sweett.....

comel je kamu berdua neh

aienyerika87_badlisyah said...

terjah ni kizz..
hahha

http://ainyerika87.blogspot.com/2010/12/no-reason.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sama2 chomel lar korang nih..akak suka! eppy eva after ya chomel!

Anis izyan Abd Rahman said...

hahahah~
anis bukan stakat gelabah
gabra tak leyh belah
kalau brang tggal , kelam kabut cari cam hape je..
padahal , mender tuh duk dalam beg yg sedang digalas
busuk betul peragai anis kan~
haha

KizZ said...

@Aien
Hehe..hannha montana memang sweet

KizZ said...

@Anis:
Haha..same la tuh dengan kiz...kte sama je..haha

-[miracle]- said...

haha. setakat neh xde la clumsy sgt. :P
hatihati :D

NAZRUL AHMAD said...

yeker?hannammg la sweet.tapi.hukkk....

KizZ said...

@miracle
Wah bagus tu..hati hati

KizZ said...

@Nazrul
Huh!tapi ape?

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waahh ki follower ke 800.. dah la minat no 8 nie... hik hik... :D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

jom ke blog mie.. ada citer pasal u laa.. hik hik.. :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

IxoR@ said...

sana sini org dok sibuk hannah montana...

hihihihi...

nur said...

kizz
ke hannah montan an betul kamu2 ni.. btw comey gambo kamu2 tu
ALL IN ONE
memang seram..

KizZ said...

@Mimie:
hehe..banyak plak rupanya coincidence kita ni

KizZ said...

@Nur:
Hehe..tq sis

moshi_boo said...

ini kalau my dad ckap..
budak kalut...
hee

sama la mcm i jgak...
pegi mana2 slalu tgal barang pastu bru la nk kelam kabut

maya amir said...

so cute..clumsy pun clumsy laa..hehe

IFA Athirah said...

wah!!apsal comel sgt ni?haha

Masih Ada Plan B, Mari baca!