Saturday, December 11, 2010

Dengan SukaCitanya..Diumumkan...

Pemenang hadiah utama bagi Kiz Garden Contest "Aku Suka Taman" iaitu....




OOoopsss!!STooooppp!!




Rileks lu..Jom Kita tengok dulu 5 calon yang terpilih sebelum 3 pemenang dipilih..JOMM!!


CALON-CALONNYA ADALAH
1) BAZ
Tajuk : BAZ LOVE TAMAN


2)Nurul `Izzah bt Radin Mohd Badruz Zaman
Tajuk: Berjalan Melihat Mentafsir , Taman Shinjuku Japan






3)ANis IZYAN ABD RAHMAN
Tajuk : Taman Walt Disney Paris




4) radin ahmad mujahid
Tajuk : Dalam Hati Ada Taman




5)Nik Nurolaini Nik Mohd Isa
Tajuk : Taman Kasih Anugerah Ilahi






Perlu difahamkan disini keputusan yang Kiz keluarkan nanti adalah hasil daripada perbincangan Kiz dan jugak Family kiz..Kiranya atas persetujuan ramai lah ya..Kalau nak ikutkan hati,semuanya adalah pemenang,semua ada kelebihan masing-masing,tapi 3 saja akan dipilih so Kiz terpaksa pilih lah ya.Ahah!Dalam kesempatan ini,eh macam hari raya lah pulak,aa kiz pun nak ucap tahniah kepada para pemenang contest ni dan kepada yang tak menang jangan sedih-sedih okay.Kiz insyaALLAH akan buat lagi contest yang macam ni akan datang dengan hadiah yang lagi gempak,contest yang lebih menarik daripada yang lain ok.hehe.Panjang pulak Kiz berleter kat sini.Keputusan tak umum-umum jugak(mesti ada yang ter'monoloq' benda ni),hehe.Sebenarnya bajet nak buat korang berdupdapdupdap jantung tunggu keputusan tapi tak jadi eh?haha..


Ok..so sekarang barulah,Dengan SukaCitanya Diumumkan Pemenang-pemenang Kiz Garden Contest "Aku Suka Taman" beserta commentnya sekali..FeeeWWeeeeTT!!




Aa..crew,bunyikkan drum roll please












Drrr drrr DRrRRRRRRRR!!!!(eh jadi ke bunyi ni?)


















1)Pemenang tempat PERTAMA!
Dengan tajuk tamannya "Taman Kasih Anugerah Ilahi" ,Nik Nurolaini Nik Mohd Isa menjadi pilihan para juri untuk membawa pulang wang tunai RM50.00 yang dijanjikan.Tahniah!.Dipilih bedasarkan gambarnya yang memang cantik plus menampakkan nilai sentimental taman tu.Editing juga tak terlalu over tambah pulak tajuk yang diberi sangatlah sesuai dengan gambar.Description yang diberikan pasal taman tu jugak sangatlah kreatif dan agak sentimental eceehh.




2) Pemenang Tempat Kedua
Dimenangi oleh Cik Baz dengan tajuk gambarnya "BAZ Love Taman"!Wee!Sila Tepuk Tangan beramai-ramai.Komen sikit,Gambar yang dipertaruhkan sangatlah ceria dan Kiz sangat suka warna yang digunakan untuk tajuk tu..Memang sesuai dengan gambar.Ceria.Dimaklumkan disini Cik Baz akan membawa pulang satu Shawl Lycra Cotton Ataupun Baju Prelove di "Variety Kiz Hanie" atas pilihan sendiri.




3) Pemenang Tempat Ke-3
Dimenangi oleh Cik Anis Izyan dengan Tajuk gambar tamannya "Taman Walt Disney Paris".Dipilih bedasarkan gambarnya yang memang dah jelas dan terang bak disuluh 'torch light' menunjukkan taman.Cuma.Cuma ada kureng sikit je kat part blur yang nampak agak berterabur and tajuk yang kurang menarik / kurang jelas.Jangan mara ya..hehe..Pemenang tempat ke-3 akan diberi hadiah topup berjumlah RM10.Tahniah Sekali lagi.




Fuuhh,dengan berakhirnya pengumuman pemenang contest Kiz Garden "Aku Suka Taman" ni,Maka al-berakhirlah contest Kiz Garden "Aku Suka Taman" dengan rasminya eceehh.Kepada yang menang sekali lagi diucapkan tahniah dan jangan lupa cek email masing-masing esok ya...TATA..

6 comments:

Bazilah said...

wahh! menang pulak budak pakai baju batman tu haha. thanks kiz muahmuah! speechless nih haha.

sayang said...

huwawawawawa kalahhhh.
me so sad
T_____T

nik ain said...

Salam...terkezuuuttnya...serius dpt 1st place...yeayyy...alhamdulillah...tqvm Kiz...hr ni sebeday saya..kira hadiah sebeday la jugak ni...thanks again ;)

KizZ said...

to Bazilah:
hehe...U r Welcome..tunggu email ya..

To Sayang:
Alaaa sayangnya..takpe lain kali leh cuba lagi..da smart awak edit tu..cume ade tak kena sikit je..

KizZ said...

To Ain:
Wah?Seriously?Waa..Hepi besday sekali okay..Nak nyanyi pun tak dengar jugak kan..hehe..

Bazilah said...

alamak dear! baz kann..hehe dah terdelete ur email lah. tsk. am so sorry boleh resend tak?

Masih Ada Plan B, Mari baca!