Monday, December 20, 2010

Apabila Superhero Berblogging!

Hmm,pernahkah anda terfikir seketika , terfikir sejenak ,terfikir sedetik pun bolehlah,kira cincailah.Bagaimana kalau superhero itu memang betul-betul wujud . Ok . Sekarang , kita dah assume superhero itu wujud .oops,nanti dulumkita tak nak fikir tentang apa raksasa mahupun kerosakan bandar bagai yang disebabkan oleh musuh-musuh superhero . 
Kita nak fikir lebih mendalam dari tu . Okeyh Jom kita fikir bagaimana kalau semua superhero tu ada belog dan suka berblogging.Ahah!


~Mari saksikan gelagat-gelagat mereka~

Tatkala 'spiderman' sedang berblogging di 'www.spidermanlekat.blogspot.com'
Ambil perhatian ya,url di atas adalah fake sama skali.sekian.

 Tak tau nak tulis ape


 Tiba-tiba ada idea, mula menulis



Erk..lupa plak , spiderman ada web yang leh melekat-lekat.
pengajaran : jangan pakai costume masa blogging.


Tatkala 'The incredible hulk' sedang blogwalking..



tiba-tiba datang komen daripada seseorang yang misteri.. 



agak-agak bape kali si 'hulk' ni akan beli
laptop baru ya?


Tatkala 'Wolverine' ada idea menulis blog

mula menaip..





Hmmmmm...patut lah superhero tak de belog sendiri...

29 comments:

CiK PuaN NeTTY said...

haha..
dear, mmg kreatif...tak pnah terfikir;p

Aida Ikmal said...

hahaa.. nice one!

Fyzal said...

hahaha... cool cool.. kalau cyclops plak camne la agaknya..

Anisa Hang Tuah said...

hahahaa

ure so talent la dear..
(;

alangkah kecoh kalau superhero tu dah start melekat dgn pc

habis sumee
hehe

sha amane said...

cool! muahaha! pic yang last sekali tu superb!

zul said...

ahahahaha... kreatif... pasni cantik kan aje grafik tu.. mesti lg menarik..

zer0xs said...

hahahahha kreatif beb....~

KizZ said...

hehe..Tq korang...nanti kan kunjungan balas okay...

aa...zul , Kiz memang saja nak wat camtu je grafik tu..we like being comot-comot..hehe..

KizZ said...

Fyzal..kalau cyclop eh?
kalau cyclop aaa...uuu...xde idea la pulak..

AtieAbid said...

hahaha..kelakar plak citer nie..nice..

KizZ said...

hehe..TQ..ngah tak tau nak wat pe sebenarnya..

intan said...

kreatif betul..
hahahaha
and rajin sangat buat lukisan2 ni!
super nice! ^_^

IRAH HAJERAH AZMAN said...

hahahaha..... baekkkkkkk.kelakar

KizZ said...

haha....rajin la sangat..cincai2 malas2 tu buat..

luna Q jimat said...

ahaha..klaka2..blog ni pun cute je..ahaha..rasa cam dalam taman gitu.. :D

Faisal said...

haha..keatif lah entri ni..good-good

Terhangat: Percaya tak yang korang boleh dapatkan 15 ribu visitor seminggu?Tak caya mari baca ini dan jadilah 10 blogger bertuah!

KizZ said...

mari melepak-lepak santai di taman ini ya..silakan kalau nak amek gambar nan member-member

Fariq said...

kah kah kah,,,
macam siut je depa ni,,
cuba bayang kan kalo invisible man yg menaip..
konpem tembus bawah keyboard

Gelak La Kau Puas2

KizZ said...

hahakz!menarik idea tu...

DiahRodzi said...

ahaha...wow dia melawat kiz garden la...
entri neh msti buat hulk mrh kan...sbb kutuk2 geng dia..hahaha

AM SYA said...

sgt creative! thumbs up!

SapaSapaJerLahhhh said...

hahah...klaka la...t wt r lukis 2 cmtu lg...suka nk bace smbil tgok kartun...huhu

KizZ said...

Tq guys..insyaALLAH Kiz akan wat lagi okay..
hehe..spiderman baca kiz garden kot..

nza said...

untung la pemilik kedai lappy...hr2 depa g beli cz lappy asyik jahanam jerrr....he...

sada collection's said...

good idea!!!creatif!!

support my new biz..just click "LIKE" even u dont want to buy.

mr_mrs mikko said...

haha..
lawak okeh.
:)

KizZ said...

Hehe...lawak ke?aa boley la..

MiszMaryaNe said...

haha, super nice katun tuh,
nice entry!=)

Red said...

haahahhaha..macam tu pon ada ke?? XD

Masih Ada Plan B, Mari baca!