Friday, December 17, 2010

Elvis Wackel joget-joget-dalam-kereta untuk dijual!(tinggal 1 je lagi)

Hye u all super charming readers.Entri kali ni pasal bisnes.Nak memperkenalkan kat korang "Elvis Wackel Original" punya mali untuk dijual.Sape cepat dia dapat .
Ehm,yang best pasal 'Elvis Wackel' ni adalah dia bukan wackel yang jenis just stiff je camtu.Dia boleh berjoget.Ahah!Tapi bukan la boleh berjoget boleh ber'joget' maksud Kiz.It's juz tangan dia and pinggang dia yang flexibel so secara fiziknya eceeh , apabila kereta tu bergerak dari keadaan pegun(wah!fizik betul) secara automatic Elvis ni akan bergerak macam dia kunun-kunun nya tengah menyanyi sambil menari cha cha dalam kereta anda.Tak caya?
Juz buy and feel it,u will love it we sure!

And satu lagi,benda ni adalah sangat susah korang nak jumpa.Jarang dijual di kedai-kedai runcit berhampiran mahupun di depan rumah anda.Eh,betul..Tak caya cuba lah cari.haa..


So ini lah wackel yang Kiz duk kecah kepohkan dari tadi..siap ada packaging uu..Erm,jangan silap faham eh,elvis yang korang akan dapat bile beli cuma satu je..bukan dua ya.

Hehe..Pasal Kiz ni memang suke mengedit gambar,Kiz pun edit la la sikit Elvis Wackel ni wat konon-kononnya tengah perform live konsert.Entah pape je Budak Slam Dunk tu wat kacu daun(padahal malas nak edit nak removekan dia) time Elvis ngah wat konsert nih.

Credits tu pemain gitar dan trompet yang sentiasa di sisi 'Elviss' sepanjang konsert berlansung ya.Walaupun pemuzik tu semua dah tinggal rangka besi je namun masih mampu memberi sumbangan terhadap industri muzik tanah air.Uwaaahhh( emo kejap )!

Dan last but not least,here we go,ni rakaman video Elvis 
tengah nyanyi lagu 'gemuruh ( Faizal Tahir )' sambil dia joget-joget:

Hehe..tak tau lah nape Kiz semangat gile sampai wat video bagai..Papepun,semuanya untuk tatapan korang sume okay.Tiada kaitan antara hidup dan mati.Oh ya,kepada sesiapa yang berminat leh sms / email Kiz.Setakat ni tinggal satu je lagi.Kalau nak boleh tempah kat Kiz ya

Harga: RM20.00 je
     Sms : 017-9074341
                 E-mail : heischenta@gmail.com

"Makan Laksa dengan Pak Lebai,
  Bye bye "


5 comments:

Izzan Salwana said...

Wah! nanti kang asyik tengok die joget plakk. :DD

KizZ said...

@Izzan:
hehe...xpe..comel je tgk dia joget..

yuyuEyuliaNa said...

kawan-kawan dpat diskaun tak? hehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

woooo joget lambak kat dalam kereta nampaknyerrr zapin asli ade tak

KizZ said...

Erk...zapin asli?Tu kena tanya dia dulu nih..hehe

Masih Ada Plan B, Mari baca!