Monday, December 13, 2010

LaksamBerlipat Banner Contest LORH!!

Ahah,hari tu anjurkan contest,sekarang nak joined contest pulak?hehe..whatever.Saje-saje nak join sebab contest ni macam senang nak joined dan tetibe terpanggil nak join(sape panggil?).

Okeyh..contest kali ni dianjurkan oleh Cik Laksamberlipat kita , tadaaa!*wink..tengok tiba-tiba ada banner kat bawah ni..terror tak kiz wat magic?




Okeyh,mari kita tengok , jenguk dan lihat syarat-syaratnya

1. become Cik Laksamberlipat follower
2. buat entry pasal contest nieh n tinggal kan link entry anda..so senang nak view nati...hehehe..
3. letak kan banner contest nieh pada side bar anda..
4. tag 3 blogger lain yang bertuah..
5. terbuka kepada sesiapa yang mempunyi blog sahaja..(blogger yg berada di malaysia sahaja)
6. tarikh tutup : 2 january 2011
7. pemenang akan  diumumkan pada 22 january 2011


GRAND PRIZES
tempat pertama : top-up RM30 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat kedua : top-up RM10 (mane-mane line taliphone bimbit)
tempat ketiga : top-up RM5 (mane-mane line taliphone bimbit)

SO,DENGAN INI,KIZ MENGETAG..


Hmm..rasanya dah complete kot ek tuan rumah eh tuan juri..Tata!

6 comments:

Pensel Kontot said...

join la kontest kat belog kita juga
:)

hans said...

wah
nice contest
mesti ramai yg join nih

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

sebelas said...

wow kontest :D

ayaa alyy said...

wah3. dpt topup.nk joinnnnn lahhhh :P

diskon gila disdus.com said...

dapatkan backlink dari blog PR3 hanya dengan berkomentar di artikelku ini

laksamberlipat said...

yeah jom join...
^_^

Masih Ada Plan B, Mari baca!