Tuesday, January 4, 2011

BACK TO SCHOOL!



Akibat sudah bermula nya semester baru maka berulang lah lagi kehidupan kiz sebagai pelajar.

selamat datang classmate.
selamat datang lecturer.
selamat datang assigment.
selamat datang final year project.
selamat datang test.
selamat datang quiz.
selamat datang final exam.

tahun ini semester akhir untuk kiz sama-sama belajar.sebab kemudiannya kechix akan pracktikal dan grad.iz akan meneruskan pengajian lagi setahun.(sobs).

dan semoga yang terakhir yang terbaik.yang terindah.yang terbahagia.

doakan yang baik-baik untuk kiz...

miss u all.(masa dah kurang untuk berblogging apatah lagi untuk berblog walking so kena curi masa).

18 comments:

hans said...

wah
sem last ek?
alhamdulilah
kiz blaja dkt mana?

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

Anisa Hang Tuah said...

all the best yaa..
nis pun berada di semester yg terakhir
:|

Anis izyan Abd Rahman said...

aaaa bosan masuk kelassssss

zati said...

gud luck untuk semuanye, takpe blog terabai asalkan pelajaran tak terabai hehe XD

hans said...

kizz
muka aku nih muka engineering ker?
hahahahhaha

ku uitm shah alam lah
tapi bukan engineering tapi fakulti kita dekat juga

mamalieyna said...

oooh tetiba teringat zaman per'sekolah'an ku..hehe..

study rajin2..moga success...tak lama dh tu..all the best! ^_^

BRO_MONDAY said...

salam kiz!!!('',) lom taim no si yu...koh koh koh

gud lak ok, don bi afraid...tras yor sef... yu ken du it...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "♣ FuTsaL CPK ♣"

zazaw said...

gud luckkk !!!!!

Lyaa Suriany said...

bila bukk sem je trs rasa mse untuk blogging limited kan
hehe

umialya said...

good luck, moga kejayaan milik kiz

~anna ~ said...

byk tutorial bleh diguna utk blogger baru... nanti nak sugget kt kawan bleh kan.... :D
anyway.. tw BW ke blog kiter eh....

eca said...

wahaha..selamat dtg masalah..tertggal 2 kiz..hehe..pape pon gud luck ea..

hans said...

kizz
aku budak masscom lah
add la aku dkt fb kalau sudi -> hans_da_vinci@yahoo.com

Enna Banana said...

semoga berjaya yea yunk, jangan malas2 okay wink wink >.<

a's said...

best wishes for your new semester!! Btw,you have a nice blog here dear :)

Keep in touch

yaya said...

hehehe.tau tape.azam baru dis sem:)

Heidi Shafiq said...

same la kite final semester.. :)

fiza_sensei said...

good luck :)

Masih Ada Plan B, Mari baca!