Wednesday, November 30, 2011

ENTRI TERBAKAR : AKU TAK PUAS HATI BETUL!!

FUHHHH


PANAS WEH PANAS!!



Eh, Kiz nak mengadu sikit ni tau.

Bila lah episod 12 ni nak kuar ye



Punyalah semangat Kiz tunggu bagai nak rak buku,rak kasut dan segala rak-rak yang ada kat depan TV rumah sewa saiz 20 inci ni. SEKALI HAMEEK HANG, "Siri Drama Cinta Elysa Episod 12 ditunda pada minggu depan". Dah la lama nak tunggu 1 MINGGU = 7 HARI = 24X7 JAM ( malas nak kira ) ni. TUPP TUPP rancangan ditunda. Terpaksa lah Kiz tunggu lagi 1 minggu yang penuh dengan keperitan ini.

Mari menyanyi beramai-ramai, GRRRR!

Boleh pulak ada rancangan apa ntah pasal nyanyian lagu UMNO time tu. Time lain tak nak ambik. Buat la TIME rancangan kartun-kartun ke apa ke kan. HISH, takpelah, nak buat camne, dah takdir (amboi ayat macam dalam drama sudah ).

Hmm, Episod baru taknak keluar layan LAGU OST CINTA ELYSA "Kita Satu" pun jadi lah.


Nah HAMEEK lirik ni skali..

Kita Satu - Spider ( TAM )
Seringku bertanyakan
Dimanakah hatimu sayang
Kian lama ku simpan
Bersarang cinta dalam diam

Sampai bila harusku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan

Korus
Kita telah ditakdir bersama
Teman hidup di dunia
Malam siang kita jadi satu
Kerana engkau adalah milikku
Pegang tanganku seeratnya
Dunia ini berputar ligat
Mengapa harus ada sesal
Andainya tersungkur tetap bersama
Sampai bila harus ku pendam
Layan cinta dan perasaan
Dengan lafaz ku bisikkan .. oh ..
Satu….. wooooo..

Kita telah ditakdir bersama
Kerana engkau adalah milikku
Kerana engkau adalah milikku

WARGHH #@$#%^^^

Jari Menaip,
IZz


LEBIH SEMPURNA,LEBIH BERGAYA,LEBIH YAKIN..JOM KE BLOGSHOP KEMEJAKACAK

81 comments:

say to easy=) said...

tau xpe.punye smgt dok dpn tv sekali mngadap psidangan nie..xpsl2 bosan blik

KizZ said...

YEAY ada geng arh!

ShahzCudin said...

tu ah..ingat da tukar plakon jd si N dgn si R...adoih~

Cikgu Fikri said...

hahaahahaah..
aku dah siap bawak bantal dah nak baring dpn tv,
kwn aku siap bawak keropok dari dapur..
tiba-tiba......
huhuhhu :)

Alieza Dayasari said...

saya juga bengang sih...
sbb nk tgk cinta elysa.. saya cancel latihan badminton saya... dah lah jumaat ni ada game..
geram sih.. alek2 tak ada....
to0ing toing den dibuatnya.

KizZ said...

@SHAH

Si N dengan si R?
Hihi...Kizz paham..

shahrazali said...

Kejamkah tv3????.....hahaha.... diorang saja la buat time cite elysa...sbb diorg tau time tu la orang ramai terpacak depan tv nk tgok drama...

eszyamin said...

ahahaha...seb bek kite x tunggu..

cik ika said...

tumpang simpati je la..hahhaha

CintaZulaikha said...

hahhahha, peminat besaq la nih...akak jarang2 tgk~~

thanks singgah, rajin2 singgah le lg...

elsyhamee said...

^^ im visiting u too!! tx kiz!!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sabo aje le . hee :)

Eza Eda said...

tauw x pe..perghhh pnt je dok melopong dpn TV uw!!!

KizZ said...

@Eza Eda
Tu ah...geram seyh!

vincenzo carlone said...

Kiss here :) Gossip

Cik tikah said...

cik tikah pun panas kalau semata-mata utk kelab merah tuh. aish!

KizZ said...

Hmmm..politician la katakan..they control everything..

ReiKo91 said...

wohoho..mmg sme laa...
punya la xnk g mkn sbb nk tgk cte ni tup2 cte len kluar =_='

sara pedrosa said...

salam,

minat benar ye dgn citer tu..hehe

nsib baek sy xtgok sgt, kalo x pasti terbakar sama :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh psl rancangan kegemaran kena tunda rupanya..sabar weh..mujur akak x gemar tgk drama nih..kalau x akak bakar tv ..

gayapeneroka said...

pilihan raya ni jangan pangkah BN kalau marah sangat...gi pangkah PR baru ada ummpp...heee

Faiz said...

ingatkan saya sorg je...panas je..last2 membebel sendiri sampai nk tido pun membebel lagi sbb geram..memang dah bersedia tercongok depan tv nak tengok..alih2 xda..arggh

littledolphin said...

haha semalam roomate saya pun bising gak! hehe

aiko kato said...

agreed!!luckily i can watched tentang dhia..hee~

btw, cinta elyssa mmg awesome sbb johan~ ;)

DeQWa said...

geram gak smlm,org bkn men semangt nk tgk..rupenye tunjuk pink/merah plak...slalunye tv1 yg buat live,nie tv3 pun sibuk nk live gak....bodek najib la tue...habis deqwa serang fb johan asari ngan tv3 smlm....hehe
drama terbaik....

KhaiRin said...

sabo no...bkn kizz sorang je yg berperasaan begitu heee

Juliet_iRa~" said...

kekekeke..;p

apa nk buat..

sabo ya la..;p

shzyswl said...

HAHA sama la kite!

♥ Qilah_kikO ♥ said...

2 minggu posa cinta elysa.

huwaaaaaaaaaaa T___T

★iela_kiera★ said...

HAHA~~ sama lah ngn ila nim..aiyoyo..punya lah semangat nak mengadap tV..tetiba?? herm x mampu nak abiskan ayat nim...huhu fed up betol

faeyza patpoi said...

grrrrrrrrrr ! semanagt nk mampoi dk tunggu tiba2 keluar ucapan umno pulakk dh laa iklan punya lama b4 start tu saja nk wt suspen ,haishhhhh

JaNnaH said...

ye k ??? kene tunda.. dapat le eden ngok.. Huhuhu setiap yg berlaku ada hikmahnyerr... (^_^)V

lavera said...

lalalllaa .. lavera pon tunggu .. last2,, ttup tv mnagadap laptop.. ~ eerrrkkk...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

HeHe.... kesian..tak dapat tgk! ;)

hafiz hafizol said...

Bahahahaha..padan muke... !!!!!!!!!

zaty said...

ahaha.sabar2.nk dekat pilihan raya camtulaaa. :)

Kacang Pool said...

Ahha, samalah...
Penat je tunggu semalam, tup-tup ada rancangan lain pulak. (sangat kecewa)

Muzik video Spider tu sangat best.
Serius!
Ulang-ulang dengar muzik video tu sambil blogwalking blog-blog lain.

ahmad kadam said...

itu drama terbaru fasha shanda ya kizz?

Rtp Farra Arisha said...

pernah nonton skali saja drama ni..pelakonnya mantabbb :D

KizZ said...

@HAFIZ

HeH!Siot je

KizZ said...

@ADAM

Huhu..aah..tapi lakonan fasha sandha dalam drama kali ni best..Siyes BEST

Lia Irdelia said...

samalah kita..
penat tunggu...

x per, mingu depan plak.. :)

Hanif said...

huh!!! hari ini ramai komplen tak dapat tgk siri popular ni...hahhaha

Hanif said...

Jom exchange bloglist..you in my bloglist..
check it out

Lyana M said...

haha.
mmg tahap minat gegila dh dekat cite ni eh?
tu la.
sibuk dgn politik bagai.
dh la cte ni seminggu skali je.
bole plak main tunda2.

farah haziqah said...

hahahaha...tu la asal x wat time crita yg x best,kan...^_^..

Cik Eyqa said...

hahahahhaa....

Meow Meow said...

semua orang CINTA dengan cerita tu. tapi saya tak ikuti. busy dengan assignment dan projek. :)

azalia hjsalleh said...

x minat sgt cite nie...
tp layan jugak sbb ada johan ashari tuh

PASANG IKLAN dan LINK GRATIS said...

Great blog & info here, please visit back, thanks

Blog Wisata
Diskon Hotel Murah - Tiket Pesawat - Tiket USS & Kebutuhan Wisata Lainnya
Pasang Iklan Gratis Tanpa Daftar & Langsung Tayang
Bisnis Online Oriflame

encik Cool said...

umno terus mara untuk membela nasib melayu....

Kazen said...

haha memang terbakar lah.dh siap2 kira2 sminggu ag tu....xleh layan lah lagu tue...internet slow...huhu pas byr nnti bru leh lyan

Entry Terkini | Wordless Wednesday 20 | Masa Untuk Cari Kerja

Ieja said...

sama la kami pon..punya la tunggu..last2 hampeh x da :P

محمد رازيق said...

artis feveret, tam.. hehe.. first tima dtg blog ni.. nice.. free2 jmput singgah blog picisan kami.

fahrin ahmad said...

tv swasta pon nk bodek kera jaan

izzahdegreat said...

stress xmo cite dah...huhuu ;(
pilihanraya dh dekat la tuuu

GKA said...

sabar la k...

KizZ said...

@KAZEN

Hihi..takpe2..t internet laju kita layan sama-sama ok..ZASSS

KizZ said...

@Fahrin

Ahah..That's right bro!

rozeeta rashid said...

hahaha. kita sama laa. tunggu depan tv sekali lain yang keluar. hampess!

LYAfrina said...

HEHE..ye ke tertunda??? lya x alert time tu sbb x sihat.. bkpe ditunda?? phimpunan umno ke??? adoiiiiii

Nurul ain said...

tak pernah tgk pun cerita ni.... uhuuuu ;)

KizZ said...

@NURUL AIN

WAH, tak pernah tengok??

Ana Farhana said...

bolehhh pulakk kn.. huuu

bantalbucuk said...

hye..sory lmbat bls visit kiz aritu..eh..tapi betul la..geramnyeee la hai..punye la pecut drive dr beli mknn sebab nak tengok cite tu..tap2..leh lak die siarkan perasmian tu..sabo jela..len kali gtau la tunda ke pe ke..huhu

bantalbucuk said...

hye..sory lmbat bls visit kiz aritu..eh..tapi betul la..geramnyeee la hai..punye la pecut drive dr beli mknn sebab nak tengok cite tu..tap2..leh lak die siarkan perasmian tu..sabo jela..len kali gtau la tunda ke pe ke..huhu

ieda othman said...

betol betol betol !! cgt geram . haish . kite punye laa excited menunggu last2 UMNO yg muncul .

YOUsoF said...

Kehkehkeh.. Akak aku yang dah duduk depan tv awal² lagilah rasa 'seronok'.. Elysa yang ditunggu, UMNO yang muncul.. ;D

Hidayah Shukor said...

fuhh! nasib baik gak la takde..sebenarnya terlupa nak tengok malam tu..hdyh ingat dah terlepas 1 epsod. tup tup esok tu kawan bagitau cinta elysa ditunda..kihkihkih.. ^^

KizZ said...

@Hidayah

Hihi...seb bek terlupa..Kalau dah tunggu kat depan TV tuh alahai jadi macam Kiz la jawabnya..

shera haifa said...

mengharap juga nak tengok elysa. siap nk tengok on9 lagi.. skali buka tngok perhimpunan agung tu. aishh siap buat live bagai.. ingt ada org tngok sngt ke...

Nurhafizin Amin said...

Hahahahahaha. Sebab aku SPM kot. Aku tak boleh tgk kot episod tu, tgk2 ditundakan. Yipppiieee! ;D

gengsister said...

Hishhh!!memang giler geram la mase tu...lintang oykang lari dari pasar malam balik rumah nak tgk citer tu,,last2 tunda,,cm siot jerw..penat je lari.

KizZ said...

@Nurhafizah Amin

Untungla...hihi

Mikah Lurima said...

wahhh!!! Kita genglah. Mikah x minat sangat drama tu tapi housemates semua layan I pun layan jugak. lol~ I pun geram iklan keluar sudah tapi drama tangguh. DRAMA sangat tau! huhu

❤nadiah.rahim❤ said...

samalah aku pun..grrrr...........
seminggu tunggu....xpsal2 jd 2minggu....

Nalisa Syahira said...

cinta elysa ? haha , nsib lah bdk asrama ni tak pernah tgk pun , tp org ckp best .

cik Emilya Amri said...

ha'a laa , mencik. masa tu frust tidak terkata :(

Pisyek said...

Kita satu tu memang best!

Latest projek: Lensa Pisyek

Frogskins said...

haha..bengang gak last week..tp dh dpt tgk td...

LubLy said...

sgt kecewa that time..
Nsb bek smlm dpt tgk aril..
Hahaha..

Masih Ada Plan B, Mari baca!