Friday, November 18, 2011

Cikgu Techix.

Assalamualaikum.

Hye so semua sekarang kena panggil kechix Cikgu Techix ye.Maklumlah asyik dapat undangan mengajar je kebelakangan ni (kelip-kelip mata).Hehehehe.Masa upload pic mengajar tu semua kawan-kawan terkejut weh apsal kau mengajar weh bukankah kau sepatutnya menjalani latihan industri.Weh itu weh ini dah mari kechix cite apa yang terjadi sebenarnya.

Kechix praktikal kat Kolej Komuniti Bandar Penawar Kota Tinggi (hamboih alamat penuh). Dan u olss pun tahu Kolej Komuniti memang terkenal dengan kursus pendek untuk komuniti sejagat.Antara kursus ialah jahitan, memasak, and everything yang di request.So kalau siapa-siapa minat boleh hanatar permohonan ke kolej komuniti berhampirana anda.Zass.


 Alkisahnya kechix kan kaki selendang makanya daku di minta menjadi tenaga pengajar bagi kursus Teknik Pemakaian Tudung. Mula-mula hentak-hentak kaki gak xmo sebab takut.Tapi setelah di yakinkan oleh sekeliling manusia Alhamdulillah boleh buat dengan baik.Borang penilaian jugak dari pelajar juga memberikan komen yang baik.

Rentetan itu undangan demi undangan di terima nampaknya.Again, terima kasih Ya Allah.berikan daku keberanian berdepan audiens.Beri keyakinan.Teringat terus zaman sekolah taw masuk pertandingan syarahan bercerita pidato semua tu.Bayaran mengajar pun huuuih boleh tahan masyuk ye.Tapi awal-awal dipesan ibuku buat kawen tahun depan.OPPSSS.

Maka marilah melayan gambar-gambar Cikgu Techix bersama students beliau.

tutorial !

muka redha di pakaikan tudung.

alololo.

fuyoo siap ada tulis-tulis nota.

Begitu fokus nampaknya.

skema semua !

Turban u !

Cikgu Techix comel mungkin itu yang diperkatakan students beliau.

praktikal time !

cikgu dengan anak murid sama tinggi.Biasalah tu.


Ok lepasni dah boleh panggil Cikgu Techix ye kalau da event untuk tudung/selendang.Hehehe.

Cikgu Techix bukanlah Cikgu Shida,
Chix.

 Kelik sini ada banyak baju,blouse and Top yang fesyen-mesyen.

15 comments:

Miss Xyz said...

comle lah cikgu techix! lps ni ajar sye plak eyh? ajar free tau.. hehe (suka hati aku jer, kahkah)

KizZ said...

Hihi..cikgu techix mmgla comel agt2..(iz yang tulis)

Rtp Farra Arisha said...

holla cikgu techix! you can teach me too later..hehe.

nurbeena said...

Alhamdulillah Allah beri rezeki utk Kiz mengajar. slmt maju jaya.
Thanks dah terjah blog akak.

Cho Zila said...

baguihler boleh mengajarkan... akakni jangan harapler... akak memang tak pandai pakai tudung gitu...

Cho Zila said...

akak dah mai sini...
cho zila

Papa Mifz said...

ramai jugak yer anak2 murid...

Daddylicious said...

turban tu stylo la...like!

Legendarian said...

comel2..

Fieqa Afieqa said...

wah, best nyer dapat tengok secre real depn mate orang ajar pakai shawl. hehe, macam nak pegi je kalau ade buat macam ni. hmm, nak kelua rumah punye lah susah,

Tira Pengemis Maganda said...

hye cikgu!

BENA said...

nanti bena nak try pakai tudung bawal cara dian la jugakkk . hihihi ;)

suha said...

adeih..cik suha suke pake tudung bawal bese je (^_^)

J.Syazwana said...

wah pandainye ^^

bandar penawar ??
dulu saya sekolah menengah sains bandar penawar.
tapi bp dulu tak macam sekarang dah maju.
dulu ape pon tade. hutan je. haha !

Abu Syidiq said...

NICE BLOG

Masih Ada Plan B, Mari baca!