Friday, November 11, 2011

Pre- Wedding Pixcha. 11.11.11.

Assalamualaikum.

Dengan bersempena nya tarikh cantik ini, orang sibuk pung pang sana sini nak kahwin ke, nikah ke, bersalin ke and nak buat something special, takkan Kiz nak tengok je kan.Jom tengok gambar pre wedding kami seperti yang kebiasaannya orang zaman sekarang kan.


  
Boleh pandang-pandang.Pegang-pegang jangan.(weh apsal orang belakang tu macam jeling je?

  
love alahai.

  
takde motif.

  
we are gonna married soon !


Insyallah kami akan berkahwin.Tapi tak tahu bila.Tapi Jemput semua pembaca belog ye datang..HEHEHE ITS ONLY JOKE !

Kalau yang selalu follow blog Kiz memang dah tahu ni repeat picture lah.Kiz dah lama tak jumpa apatah lagi nak bergambar segala.

Perkahwinan ? INSYAALLAH.Segalanya masih dalam perancangan.Doakan yang terbaik sahaja ye kawan-kawan.

p/s : Ibu, Mama dan Abah dah suruh kahwin cepat-cepat !

  

7 comments:

shahrazali said...

malam tu sume pokok kaler oren jek ker???hehe...

Nor_Emylin said...

keh keh keh....sesaja je wat suspen :-)

penaberkala said...

bila la agak2 nak dapat kad undangan ni
lama dah bau nasi minyak ni,hak3

KizZ said...

Shahrazali:
haha..tema hari ini,warna oren..

KizZ said...

Nor:
Hihi..saje je kasi suspen2 cket..

KizZ said...

Penaberkala:
Wah..dah bau eh..tak buat lagi dah bau camni ni..hihi..

ainina rasidan said...

semoga berbahagia selalu hee

Masih Ada Plan B, Mari baca!