Saturday, November 26, 2011

Izz's BiG Bro Wedding lah pula ( FUN-FUN )

Hihi..Entri kali ni tak bagi Izz cakap banyak-banyak sangat macam biasa tu.

Entri ni kata biar gambar yang bercakap.

Pedulik apa aku, nak jugak letak komen kat setiap gambar.HUHH!!(*gaya aril Cinta Elysa*)

Okay my bro wedding ni adalah pada 23 NOV 2011 baru-baru ni. Dibuat di Terengganu rumah keluargaku.
Tapi majlis akad nikah 13 NOV 2011, so yang kat terengganu ni kira macam Majlis Menyambut Menantu la.Pengantin lelaki?Syafri.Perempuan?Yasmin.Ada Faham?

Bagus!(bajek garang)

JOM layan gambar-gambar photoshoot kahwin abang Izz sambil layan cerita rekaan semata-mata oleh Izz untuk bagi gambar ni nampak menarik.T_T
 

 Yasmin : Bang, apa kita nak buat kat pantai ni (sila jangan fikir bukan-bukan)
Syafri: Urm..nak buat apa ye..

Syafri : Aha meh abang bawak ayang naik basikal
Yasmin : Ala tak best la..


Yasmin : Psst abang, ada budak-budak nak kejar kita bawak parang la
Syafri : Alamak, apa kita nak buat ni ek?

Syafri : Apalagi..LARI!!!
Yasmin : Aaaaaa


Ramai-ramai : Kejar mereka!!!


Syafri : Ahah! sape berani masuk? Masuk la!


Syafri : Oopss..Tersepak ayang pulak
Yasmin : Adui terlompat ayang tau!


Yasmin : yeah! hempap batu tu kat diorang abang!
Syafri : Orait!!


KEMENANGAN DICAPAI AKHIRNYA

Yasmin : Hihi, TQ abang, cayang abang!
Syafri : Psst, eh bukan kat sini la ayang(sila salah faham)
Yasmin : habis tu kat mana?


Syafri : Kat rumah kita laaa!!!Hihi 

~ THAMAT ~

P/S : Cerita diatas hanya rekaan semata-mata, pasangan pengantin jangan mara ye,hihi

Jari Menaip,
IZz

JOM RAMAI-RAMAI SHOPPING KAT KEMEJA KACAK.SEGALANYA UNTUK LELAKI

45 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sekarang besr..pengantin amik photoshoot outdoor..zaman akak kawen dulu asyik bergambor kt pelamin ngn katil pengantin..x syok betul..

Syaraa said...

haha klakar lahh! cte dye bestt, effect gmbr pn mantap! keep it up! ;)

Rick said...

hahaha...ceritanya kreatif bro...
lanjutkan...kpn2 singgah lagi..

siti said...

haha, lawak la :)
sempat lg tersepak bini :p

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Salam...hehe n3 yg menarik... thanx sbb sudi singgah blog akak... btg komen ada je kat bwh n3 sis... lbh krg yg sis punya gak kedudukannya :)

♥ Cik Emma ♥ said...

sangat kreatif dialog tu :P

AZIZAH said...

Haha , funny lerr .. tak sia-2 blogwalking kat blog saya . Dpt saya tengok editting photo awak

diana said...

gambar mula2 paling cantik..kan??

Ardiela Husna said...

lawak laa caption2 kat gmbar tu . HAHA

apodahjadi said...

amboi bahagianyer...ermmm bila la nak kawin nie

Kazen said...

aik asenye dh komen cini xde lak


Entry Terkini | Doa Awal Tahun Dan Doa Akhir Tahun Hijrah

KizZ said...

@Kazen,

Huhu..Kiz tadi republish entri..tu yang hilang semua benda tu..

KizZ said...

Korang, hihi kebetulan je terfikir nak buat captcha2 tu..

Temah Comeyl -LoL- said...

ahaha...sweet tapi kelakor....thnx sbb bw kt blog...dpt gak gelak2

Saiazuan said...

cantik! memang cantik gmbar2 yg diambil!

KizZ said...

@Temah
Hihih...TQ a lots!

Pendamba Mawar said...

haha..kat rumah ye..haha

KizZ said...

@Mawar
Aish sila jangan fikir bukan-bukan..hihi

Mommy Razim said...

yeszaa memang chumel!! Semoga berkekalan ke anak cucu!!

cik Kartun said...

waa...like..like..like pic kawen nie..hehehe gud job la kat photogrphr :)

akuadalahaku.. ^_^ said...

dkt pantai batu buruk kan.??

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

zal, pantai mane ni? cantek. ni yg takbest, KL takde pantai.huhu

Mawar said...

comel2...hehh..

KizZ said...

@akuadalahaku

Teetttt!Jawapan anda salah..pantai belakang umah je

nurulamelina. said...

haha sweet je :)

eB ezrin said...

sronoknyuer tgk gambor2 tuh. lawo :)

Cik Tie@Akak said...

I like it..romantik and giler2...:)

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Huhuu~~ Tahniah pada pengantin :)

KizZ said...

Cik Tie:
hihi..baru kahwin mestilah romantik..

eyida said...

cantiknya gambar...
tahniah kepada pengantin :)

Ayied Zudin Hashim said...

tetiba rase nak kawin..hahaha!

eLLa said...

alamak... sweet gila2x.. suke2x..

butik busana muslimah said...

Encem "Kat mana tempat nak tekan komen ek.." (http://asr-iwf.blogspot.com/)

vanilla & chocolate said...

cntekk n smart effect gmba .
jlan cite pn klakar n best .
kreatif ar . huhu .
ad butng like ? nk like bnyk2 .hehhe

hana nabihah said...

kat ganu nih..hehe..comey2..best ngat gamba tu...comey!

En. Kronik said...

sempoi~

a!n n!a said...

huhu..
sempoi gileh pengantin nie..
:P

Agung Cahyo said...

Mantaps....

SaveTheWorld said...

best..romantiknya

KizZ said...

TQ you alls...

adrenalina said...

memang kelakar...nice storyline! leh buat drama ni...

Cik tikah said...

sweetnya. cntik plak gmbar :)

KizZ said...

@Cik tikah

Hye Cik Tikah..Thankz!

Cik Eyqa said...

hahahahha...lawak gleer..hahaha

getaufan said...

Lucu, saya jadi tertawa hahaha...

Masih Ada Plan B, Mari baca!