Wednesday, November 9, 2011

Masalah perut buncit.TOLONG BANTU !

Assalamualaikum.

Entry kali ini hanya berkisar kepada kechix.Tidak ada kena mengena yang hidup atau mati atau hendak memperli sesiapa.Iz di kecualikan sebab kechix memang nak dia gemok buncit.Itu ciri-ciri lelaki idaman kechix.

Yeah dari tajuk jatuh ke entry rasanya dah faham yang kechix sekarang dah debab muncit.Kau tau tak perasaan terpaksa crop gambar bahagian perut ke bawah atau hanya amibil gambar bahagian muka atau arggh tak amik gambar lagi bagus.Upload kat fesbok pun boleh menangis sebab semua manusia akan tanya atau beritahu diri dah gemok.Nak cakap buncit tak sampai hati kot.

So plez plez plez kamu jangan nakal bantu kechix ok.Bagitahu lah kat kechix camne nak dapat perut menawan badan idaman.Minum teh perah limau, dah.Minum air masak banyak-banyak,dah.Semua pun hampir dah.Nak beli ubat kurus ibu tak bagi.

Atau...

Kechix dah di takdirkan memang gemok??


2 tahun lepas badan macam ni.Walaupun ada cakap kalau kurus jongang tapi ah aku dah tak tahan dengan sapaan gemok lagi.
ok bai.
budak gemok yang frust.
chix.

 Promote Kedai Kiz cket..Jom beli ramai-ramai

9 comments:

shahrazali said...

sesungguhnya...takdir penentu segala..

ILA HonEyBuNNy said...

kalau terlebih makan pewot ila akn nampak muncit...ehhehe

eesyaheera said...

Kechik, ee bukan hanya perut buncit tapi gemuk dari atas sampai bawah. Waaaa, stress!

Tapi kan, jujur ee kata Kechik lagi comel yang sekarang daripada yang 2 tahun lepas. Yang tu kurus sangat :D

yuyueyuliana said...

kechik , jangan minum ais ok. amalkan minum air panas or suam

Enil said...

hehe mkn la jamu mak dara
akan sentiasa slim sampai ke tua
prot pun susa giler nk buncit

Ana said...

oit chix!! hahaha gila kurus ni.. zaman segamat ke first masuk itm? ahaha chix aku pun menghadapi masalah sama.. PERUT!! tense tense.. bila da tau cara jgn lupa buat entry k! muahx. rindu ko..

azalia hjsalleh said...

better kita ada body yg sihat.

kita pun gemok jugak ;(

fifie said...

senang je. makan sayur banyak banyak and minum air panas dan tak lupa air mineral 3 liter sehari. Fie buat macam tu almost 3 weeks. Dan fie turun dalam 5kg. heeeee. perut pun dah flat.

Kyra said...

as salam datang cni....i dah kawen diaorang kata pretnet ka??
dalam 1 hari mau 2,3 dok tanya...hurrrmmmmmm do i care

Masih Ada Plan B, Mari baca!