Wednesday, November 16, 2011

Tuisyen Blog Kiz : Software download terbaik with crack!

Hai...Bersama lagi kita dalam Tuisyen Belog Kiz.

Okeh hari ni actually taknak sentuh pasal blog.Kiz nak sentuh sikit pasal software untuk donwload. Kepada yang dah tau and dah memang menggunakan software ni tiap-tiap hari*Kiz le tu* boleh ignore entri ni okeh.

Software yang cikgu Kiz nak cakap hari ni adalah "Internet Download Manager@IDM".

Software IDM ni memanglah sangat membantu lagi-lagi untuk kaki donlod macam Kiz ni.Tak kisahlah download lagu ke,movie ke,file ke pinggan mangkuk sume boleh(sila abaikan pinggan mangkuk tersebut).


     Gambar curik dari pakcik google


KELEBIHAN SOFTWARE NIE

1. Boleh download macam-macam jenis file macam FLV,AVI,RAR,MP3 dan sebagainya.Senang citer hampir semua jenis file lah kan.

2.Download speed yang lebih hangat daripada biasa(Psst..Hot.fm,kasi pinjam tagline ye).Kalau korang download pakai donwloader yang biasa which is yang memang daripada mozilla,internet,chrome or whuteve it is,kelajuan download yang IDM ni memang takkan ada bandingannya.Bagaikan langit dengan bumi orang kata.

p/s: bergantung pada kelajuan internet korang jugak


Macamne laju train ni macam tu lah laju donlod dia

3.Youtube download.Korang dah takyah dah pakai software yang macam korang perlu copy-bukaksoftware-paste-download baru dapat nak download video dari Youtube.com lagi.Nanti akan ada kat atas video tu button untuk download.Dengan 1 klik boleh menyelesaikan masalah korang.



Aku pun tak paham camne gambar ni bleh menyelit kat sini


4.Ringan.Software ni memang sangat window frenly.So kalau korang install software ni takkan luak pun space harddisk korang tuh.BELIEVE me okay!

Blouse dan Baju-baju fashionable and affordable.Sila Kelik.



KEBURUKAN IDM

1.Takde keburukan pun kecuali kalau korang ada install yang latest punya mozilla tu dia takleh nak support.

2.Ahah satu lagi,kalau korang pakai yang trial version tu memang tak best lah coz nanti akan ada satu masa tu korang dah takleh guna software tu sebab tempoh trial dah habis.Jangan risau sebab nanti Kiz akan bagi link download yang dah siap crack which mean korang boleh guna IDM ni hingga ke akhir hayat*amboi hingga ke akhir hayat gitu*


Wah!Bestnya!Macamne nak download software ni?


Tadaa...nah amek link ni.Sila kelik SINI.Nanti korang ikut je arahan dia lepas dah download software tuh okayh.

DOWNLOAD : IDM 5.18 with CRACK

Okayh itu sahaja Tuisyen Belog Kiz untuk kali ni..Semoga berjaya.Kalau tak faham boleh tanya Kiz okay.InsyaALLAH akan diijawab secepat mungkin.


Owh gambar ini memang takde kena mengena


"MALU BERTANYA SESAT JALAN BETUL TAK??"

Jari menaip,
IzZ



Iklan menyelit sembelit.Macam-macam ada untuk lelaki sebenarnya rupanya..Huu

33 comments:

ApiH said...

memang software terbaeekkk punye.. hehehee..

KizZ said...

Hihi..tulah pasai

EZAN IDMA said...

tq share

KizZ said...

Ezan:
Ur welcome!

maszmadi said...

erm, jarang download mende2..... tp leh promot kat kawan kut coz dia mmg rajin download2 nieh...

Qhaifa Nur said...

cara mudah untuk tuisyen...
tq sebab share..

KizZ said...

Mazmadi:
hihi...pomote2..t soh dia bukak blog kiz eah?hihi..

KizZ said...

Qhaifa :
orITe..UR WELCOME

Awan Biru said...

Boleh tak diguna dalam Linux?

dwaty said...

saya pun berani ooo kasi komen...
tapi saya tak tau nak komen apa... hehehe...
actually jrg download... tengok online jer...

::FAIZ FARISH:: said...

nice header

KizZ said...

Awan:
Urm kalau linux tu Kiz tak berapa pasti lah..cuba try download dulu..

KizZ said...

dwaty:
WAh..syabas sebab berani,ada confident untuk komen..hihi..
kalau jarang donlod takpe..donlod kan la jugak..hihi

KizZ said...

Faiz:
TQVM yah!

Gen2Merah said...

memang saya suka pakai IDM ni.. tapi yang saya punya dah expired.. tak bole pakai dah.. ehehe...

yang ini boleh use sampai bila2 ke... sori, saya ni buta pasal software2 ni.. tau pakai je.. ekeke

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Daddylicious said...

good info...:)

KizZ said...

Gen2Merah:
Okayh...no worry

KizZ said...

Daddylicious:
Ur welcome..

Mr. Z dan Mis N said...

memang best...terbaik..give full of star
Jemputan khas singgah ke blog chegu zubirBLOG CHEGU ZUBIR
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher

KizZ said...

Hmm..dah try masuk blog cikgu,tapi dia bawak kita ke tempat lain plak..terus kiz tutup..sori ya

gedek! said...

Tu gitar mainan ke?

hehe

KizZ said...

Gedek:
Eh..gitar betul..t Kiz wat post pasal gitar ukulele ni plak okay..hihi

Puan Kutu said...

sy nie tak rajin nak download,cuma rajin copy..

org download sy copy..bijak tak?haha..

Zana Adieyza said...

oh, pakai software ni eh.. nnti nak try gak la.. tq!

munna said...

bestnya..pada kak munna yg suko d/l mmg berguna spftware ni ...

kim heeruul said...

kalau nk download video,gua guna orbit je,,^^

YOUsoF said...

Terima kasih bro..




*Takde tuisyen pasal kemeja bersaiz besar sedikit ke? haha


Dah lama Header bertukar eh?

Asrul "iLham" Sany said...

terbaekkk...

thanks sb sudi melawat blog saya harap keep in touch ya

:D

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kiz guna IDM ni mmg kena guna mozila ek....

KizZ said...

Puan copy:
Hihih...sama2..Kiz pun kenkadang je donlod...kira berguna jugak r software nih..

KizZ said...

Munna:
Hihi...gunalah selagi ia berguna..

KizZ said...

kim:

oh orbit eah..tapi dengar citer orbit tu banyak masuk skali ngan virus

Yusof:
Hihi..kemeja tu mmg free size r bro..nak buat cne..aduyai kesiannya..tapi2 i'll try k..

KizZ said...

Asrul:
Ur welcome bro

Aishah:
Hee..tak semestinya..pakai browser lain pun boleh jugak..

Masih Ada Plan B, Mari baca!