Monday, November 14, 2011

Chix is a Petite Model. * mata keatas tangan kedada*

Assalamualaikum.

Hewhewhew kechix selalu tengok America's Next Top Model.Walaupun dengan ketinggian 147cm tapi menjadi model antara cita-cita yang takkan tercapai.Memang tak ah nak amik dak demok pendek kan.Tapi hello Tyra Bank pun dah buat rancangan untuk petite model dan ianya mengembalikan keyakinan dan ketereampilan daku.Ceewah.

*Nak letak gambar Petite Model-Antm tapi hohoii semuanya macam tak sesuai untuk tontonan umum lah pulak*

So dari rancangan tu banyak jugak yang kechix belajar.So lets shareeee !
  • Kaki - jangan tunjuk kaki nampak pendek.Xmo macam mencangkung or merendahkan kaki.Mesti macam lunjurkan kaki.Kaki panjang is sexy .eeyuww.
  • Pakaian - Mesti kena pilih betul-betul supaya kelihatan tinggi.Gaun kembang hingga kaki menampakkan anda lebih rendah geng.Eh geng terus.Ramai ke geng rendah u kechix?
  • Posisi - harus ketepi bukan pandang kedepan.Pandangan sisi lebih menampkkan ketinggian.So senang nak trick orang tak dapat teka begitu pendek diriku..
  • Kawan tinggi- tolong nyahkan mereka dari gambar anda.Cari yang sama tinggi hewhewhew.Tak ni tyra tak ajar i memandai sendiri.
Dulu nak jadi model tu macam mustahil tapi memandangkan Butik / kedai sendiri sudah ada makan ya hooyeah inilah peluang kechix nak grab.

Layan gambar dan tolong bagitahu i adalah 168 cm atau 147cm ok. Berjaya atau tak kechix buat trick? 

well posisi tepi uollsss.



ohmaiii ini paling berkesannn ! ke?
 Tapi hakikatnya kechix cumalah seorang kanak-kanak rendah sehinggakan Hanis Zalikha juga perlu membongkokkan badannya.

hohoho dah bongkokkan badan tetap dia tinggi.
Ok la bye nak layan perasaan sebab nak jadi model tak dapat.

petite model perasan,
Chix !

 Jom visit belog ni!Macam-macam ada..Macam-macam pilihan

6 comments:

aisya sakaria said...

samalah kita rendahh. kalau amek gambar ramai2 memang elak berdiri sebelah kawan yg tinggi. T__T

blog-tips-kurus said...

mabeles bebeh!
nak share, boleh? :-)

KizZ said...

Blog-tips-kurus:
Eh boleh-boleh..nape xboleh pula..hihi

IxoR@ said...

wow....

hanis zalikha di situ....

pakai heels 6 inch dear... tinggi!

KizZ said...

Wah..tinggi betul tu jadinya..

eesyaheera said...

Hai. saya pendek. 154 cm dan gemuk. Haha

Masih Ada Plan B, Mari baca!