Thursday, December 15, 2011

Maka selesai sudah performance kami malam dinner pra-graduan

Hi u alls*macam pompuan la pulak sebut*. Lama Izz tak menghupdate ini punya belog. Actually saje nak bagi peluang Cik Chix kita update pulak. Yelah asyik-asyik Izz je yang update nanti korang bosan al-boring pulak kang. So dengan adanya update dari Cik Chix kita dapatlah korang baca gaya penulisan yang berbeza PLUS lebih matured.lebih beremosi.lebih bergaya! Ahaa..trademark tu.


budak Izz yang berangan jadik artis!

So hari tu Izz dah citer pasal camne kami bersungguh-sungguh prepare untuk persembahan malam dinner Pra-Graduan UiTM fakulti matematik dan komputer (FSKM) kan.


So 11 Disember malam sabtu baru-baru ni akhirnya kami berjaya jugak buat persembahan tu dengan lancar ibarat budak-budak menggelongsor kat papan gelongsor*boleh tak?*. Actually memang ada beberapa mistakes la tapi just small-small mistake, masalah teknikal je poonnnnn.



Petang tu before THE REAL DINNER ada rehearsal. Rehearsal ni supaya kita boleh menyesuaikan diri dengan pentas PLUS blah blah blah dan apa sume. Kira macam training last la kan*ish benda camni pun kau nak citer Izz*.

Tengah duk bincang pasal problem yang bakal dihadapi. Perasan tak ada orang misteri pakai sweater tu?


Kitorang : Bila kau nak masuk nyanyi ni? penat dah kami tunggu ni.


Hmm takpelah, meh layan budak-budak ni berlatih joget clubbing lu*tipu!*



Ahah nyanyi pun kau.Hihi!. Muka tu takyah serius sangat boleh Izz?


Nak tau apa masalah-masalah yang kitorang kena hadapi? Hmm, ada ke jawatankuasa dinner kata diorang tak leh nak supplykan 5 Mic untuk kitorang. Camne kami nak jadi backup singer kan? Huu pening-pening. Tapi takpe Aku paham sangat dengan masalah kebajetan kerajaan yang semakin membanjiri mana-mana Universiti Kerajaan ni. Sabor jelah.


So ada mic takde mic, kitorang tetap teruskan dengan semangat yang penuh membara. Yeargh!!(bersemangat).


Okeh dinner dah start. Cuak. GET READY GUYS!!


Ada ke diorang cakap muka Izz macam P.ramlee masa pakai songkok. Siot betul.


Gitaris utama kita berbaju oren ni sentiasa serius okay. Hihi.Yang sorang lagi pulak
buat gaya berlagak Macho. Ohoi sila tahan muntah-muntah anda.


Ahaa lupa nak bagitau, ni lah dia Photographer kitorang yang tangkap gambar
yang cun melecun nih. Merangkap teman sebilik kami. Eh macam gay pulak guna nama
teman sebilik. Tukar-tukar. Budak Bilik. Haa..


Sempat pulak captcha gambar abang yang wat performance Sajak ni.
Ada nampak macam Dr.Haji.Fadzilah Kamsah tak? Hihi. Jahat pulak rasa.


Sempat lagi pulak bergambar Miss Hanimah merangkap Advisor FYP kitorang
yang memang sporting habis.



Ini dia gambar kunun-kunun Band kami yang diberi Nama "zaman berzaman"
sebab beberapa hari before tu Izz asyik duk layan lagu Zamani aje memanjang.


Jari Menaip,
IzZ
/
Minat baju ni? Sila kelik


31 comments:

shahrazali said...

la la la la... ewahhhh... mai la kita berhiboorrr.....

J.Syazwana said...

terbaik lah korang.
hehehe

Snow White said...

ada laa macam p.ramlee sikit x)

laskar pelangi said...

wahhhh!

Rozuan Ismail said...

Izz dah macam p ramlee dah.hoho

Juliet_iRa~" said...

wahwahwah..mcm seronok je gayanya tu..heee :D

mysara said...

wah bestnyer....

Miss Xyz said...

haha, nmpk mcm Dato' Fadzilah Kamsar laa..

Nur Aischa said...

wahh boleh jd guitarist dah ni :D

amna said...

wah, artis artis :)
syioknya mereka mereka..

iyan shazlind said...

nama band tak agak2..hihihi

syieda ;) said...

wahhh! best nyee! :)

LubLy said...

terB br0..

♛RaRa♛ said...

best tuhhh...................^-^

bukan photographer said...

eerrr...tolong ajar aku main gitar

|| NaFiRaa || said...

waaahhhh.. jadik artis jap eh.. bagus2~

Inani said...

e ah e ah..heheheh..bestnyer nampak majlis..huhuhu..
syok je..ni kalo sy jemput datang buat persembahan..rasa2 nya boleh datang tak??heheheheh

miss kecoh said...

mintak autograf?? hahahaha

AinsHa=( said...

band zaman berzaman...ahaks...boleh gak taram~

Joe_Hans said...

artis nie!!! hahaha.. nak sign!

♥ MS ♥ said...

WALAWEHH, meriah! HAHA :)

berhenti meroko said...

sukses selalu gan...

berhenti meroko said...

kunjungan perahabatan sukses mas brooo

Informasi Seputar Motor said...

wah mantap...
sukses acaranya bos..

Alieza Dayasari said...

nampak gempax.. mesti seronok.. hihi.....

Farah Alyaa said...

miss nimah...lecturer math ku...
memang sporting! :)

Jokoblitar@gmail.com said...

Blog yang kreatif


salam :
www.gretha.web.id/akreditasi

YOUsoF said...

Syabas bro! Bukan calang² nak perform atas stage macam tu.. Gementarrrr sikit² tu biasa lah.. hehe


Ada style lah kau, petik gitar sambil berkaca mata dan bersongkok! ;D

Yana said...

coolio!

wan nurul hezrina said...

amboiii seronok noo

Afzainizam said...

akhirnya penat lelah berlatih petik gitar membuahkan hasilnya.... ramai rasanya terhibur....

cool ajerr nampaknya ko ni ye tak gabra...

Maaf lama tak singgah sini sebab saya cuti panjang
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim

Masih Ada Plan B, Mari baca!