Friday, December 23, 2011

Tentang Dhia tinggal lagi 2 episod??

Salam semua..

First of all Izz nak cakap mintak maaf banyak-banyak sebab busy sangat 2 minggu baru-baru ni so macam tak dapat nak menghupdate blog ( Thankz to Cik Tecix updating blog ). Memang tak sempat sangat sebab masa tu ada lebih kurang 4 projek nak kena setelkan and 4 test nak kena jawab and of course lah nak kena study kan, presentation lagi..huaaaa!


Ahah, yang bestnya, busy camne pun Izz tetap takkan lepas tengok Drama "Tentang Dhia". Alah citer yang ada Nora Danish and Adi Putra tu. Izz rasa Izz dah obses kot ngan Drama tu, padahal Drama biasa je tuh. Sekarang dah sampai Episod 26 tak silap Izz and tinggal minggu depan lagi 2 Episod then tamatlah drama tu..


Ahah so skang ni tengah duk menunggu episod 27 kuar lah ni hari isnin ni. Ish apa ya akan jadi Dhia? Adakah dia memang tak bleh mengandung? Adakah dia akan bercerai ngan Si Zikir? Macam-macam persoalan keluar ni..


Duk fikir soalan-soalan amek hah tiba-tiba terakam Video Cover OST lagu Dhia - Adi Putra sebijik..Jom layan..ZASSS..hihi

Ahah kalau sesiapa yang dah tengok video ni mintak buat-buat dengar yang suara Izz ni sedap lah ya walaupun sebenarnya tak sedap..hihi..

P/S : Lama tak menaip entri tetibe rasa macam janggal pulak


Jari Menaip,
Izz


26 comments:

Rozuan Ismail said...

peminat cerita tentang dhia ke?hoho. best main gitar.

eiyzniey said...

Wahh..
Yeke?
2 epsod lagi..nini ske jgk cte ni.tp skg cm xsmpat nk tgk.
Hue

Lady Emilya said...

sy pun minat 'tentang dhia'
tapi selalu miss sbb tv3 tayang waktu maghrib :(

Alieza Dayasari said...

liza tak pernah berkesempatan tgk citer ni.. waktu tentang dhia dimainkan, liza akan tgk 301.. crita cina singapore.... huhu.... nnt download internet.. tgk none stop...

atiqah~ said...

ramai cakap best..tapi tak sempat tgk.. >.<

LubLy said...

lebly skeeeeeeee gile kt mummyyy..
terBBBBB!!kui3

Farah Alyaa said...

guy pun minat tentang dhia eh..

mysara said...

mula2 cter ni dlu mai follow..
then bila dh blik umah sewa kt johor yg xda tb tu, mmg byk la dh ktggalan...

CaYe Cik iLa said...

x penh tgk pon....
='(

♛RaRa♛ said...

saya pon peminat setia ttng dhia...^-^.iklan tv3 lama so smpat lah solat mgrib..tapi tuh la time tak sesuai kan.apapon rara pon xsabar nak tauu apa yg jadi nantii..~~hihi ^^

Rtp Farra Arisha said...

fuh, fuhhh! i've been frustrated because of can't listen to the voice dengan slow speed of internet :O wuhuhu, will not miss to watch the last episode of tentang dhia even though will watch this through tonton.com only. hehehehe.

Afzainizam said...

EEEMMM sedap suara dan gemersik petikan gitar ko yerrr....

ramai gak yang tengok citer dhia ni.... ramai yang kata jalan cerita dia tu bagus...

patutnya cita tu tayang malam khamis pada slot seram...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
air balang kawin resepi air hawaii blue

Zack Hazze said...

cerita feveret ni... ^_^

Lasykar Langit dan Bumi said...

thanks terjah blog saya...

haha layan Dhia kaw2 ni...

NANA KEC!K said...

ciyes ke tentang Dhia na abes dah ? alaaa .

Juliet_iRa~" said...

suka tgk cte dhia juga..:)

amboi rajinnya record video..heee ;p

iMBobo said...

not bad! :)

syabab said...

xminat lak citer nie..hehe.. citer ni kt youtube ade da kalo sespe yg telepaa tgk,...
p/s: salam ziarah thx for ziarah.

Teah Manaf :) said...

minat jugak . walaupunn dhia tu macam lurus bendul , tapi Adi putra hott :)) ahaha

Woofer Storm said...

sedap suara tu,suara sy je bro tak sedap bila nyanyi..tak kira lagu apa..hheee

Cik tikah said...

x tgok pun cite ni. hahaha.

Nurfazilah Cipa said...

mak dhia meninggal kan...hehhe

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/

shahrazali said...

suara tu xyah la nk ikut macam Zikir...hahaha...

aimie amalina said...

tggal 2?
ayooo
harussss kene tgk..x leh miss ni
hehehehee

mushroom farah said...

tentang dhia..best...terbaekk..^_^

Giler Sejuk said...

Best gak tgok citer ni.. baru tgi sampai ep 26

Masih Ada Plan B, Mari baca!