Thursday, December 22, 2011

Undangan Walimatulurus dari Bukit Jelutong !

Assalamualaikum.

Ok minggu Kiz dapat undangan nun dari Bukit Jelutong. Siapakah yang menjemput budak-budak comel ini ke majlis beliau?
Kenal tak kenal tak?
Sebenarnya masa kami bertandang nak beli kuih raya owsem Auntie Nani dan kebetulan anak beliau kan si Hanis Zalikha tu junior Cik Techix ni, so borak punya borak, hanis terus jemput sekali.Kemudian Kakak Liana jemput di fb.Kemudian kad jemputan pun tiba di teratak Cik techix. Ok sebab banyak sangat dapat undangan ni maka haruslah pergi kan. Cik Techix dah beli baju kelawar dah tau nak pergi ni.Hahaha.

inilah kad jemputan kak liana.curik dari fb beliau.
So Auntie Nani, Hanis dan Kak Liana nantikan Kiz ya sabtu ini. Agak-agak ada red velvet tak?Mengidam 

Jari jemariku menari di keyboard,
Cik Techix .

10 comments:

Cik Jannah said...

wahh. macambest.

Nur Aischa said...

wahh bestnya, nanti dh pergi sana upload lah gmbr2 dlm blog ya :D

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

musim berkenduri kendara lagi ni..;p

deeya said...

amek berkat pengantin lebih siket , nanti kang tak lame berjangkit ngan kiz plak .. hahakz !

J.Syazwana said...

alahhhhhhh best nye.
seyes jeless ni. hihihi

♛RaRa♛ said...

memang ramai orang kahwen bulan nieee..tak putus-putus dapat jemputan ^-^

Afzainizam said...

musim cuti sekolah ni memang jadi musim orang kahwin.... mana-mana ajerrr orang kawin sekarang ni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
air balang kawin resepi air hawaii blue

Juliet_iRa~" said...

mmg rmai org kwin..bak kata cpe ntah..musim org mengawan..haha..xleh tahan ayat tu..;p

aimie amalina said...

berkenduri sakan la die ye
hehehehee

YOUsoF said...

Waah! Baguslah la kauorang.. Dapat jemputan dari orang famous lagi.. ;D

Masih Ada Plan B, Mari baca!