Sunday, December 4, 2011

Korang suka WebCam?

Webcam? Hmm, tak minat sangat actually. Cuma baru-baru ni time dating kat City Square JB A.K.A CS tiba-tiba je Kiz kemaruk menggile nak main webcam. Seronok jugak rupanya webcam ni. Al-kisahnya pada hari tu Kiz lepas tengok wayang citer "Twilight" yang penuh dengan adegan-adegan yang PANAS Kiz siggah jap kat satu Cyber Cafe (CC) ni. 

Objektif utama nak print Order Customer dari Kedai Kiz and KemejaKacak, TUPP-TUPP terbukak webcam lalu Kiz sempat-menyempat jugak CAPTCHA beberapa PIC kami untuk dijadikan kenangan kat CS JB. Seronok jugak rupanya amek gambar candid bersama-sama sebab before ni tak penah buat benda ni. Kan Kan Kan?

BEST apa. Jimat duit. TAK PAYAH kau nak g masuk kat yang benda 'JAMBAN TANGKAP GAMBAR(tak tau nama)' yang of course akan mengikis ribuan(hyperbola!) duit daripada kita kan.

Kelik LIKE jika anda rasa kami comel.HIHI! ;p



Iklan gigi daripada ENCIK IZZ..


Eh apa kejadahnya gambar ni boleh terselit masuk? 
P/S : Baju terbaru dari KedaiKiz



Kecix kata dia ada lesung pipit tapi sebelah je. Apekah?



Maaf , cat dah habis nak color picture ni. Eh menjeling-menjeling ku bertentang~



Alamak, aksi-aksi Kiz dah kantoi dirakam oleh webcam di belakang!



Kantoi tak kantoi, JOM Gelak ramai-ramai kalau rasa gundah-gulana sekarang



Sekian Aktiviti-aktivitas giler Webcam daripada Kami. Semoga lebih giler gelimat selepas ini dan selamanya. Psst, tengahari tadi ada orang belanja IZz makan PIZZA terbaru..YUMM-YUMM!Nanti Kiz update ya.

Jari Menaip,
IzZ

Nape iklan ni selalu menyibuk ? Tentulah sebab BlogSHop ni best yang amat..HIHI

59 comments:

syufaa said...

ahahah.
comel je korg nii. =)

Onitsuka_hana said...

dulu2 suka webcam tp skrg dah xbuka da.hehe maklumlah mula2 dpat laptop semua nak explore

shahrazali said...

Untung la keluar dengan awek.... boleh la amik2 gmbr kat web cam....

Kotak Mancis said...

happy sungguh depan webcam.. hahhahhaaa... untungla ada webcam... hahhahaa

faratina said...

singgah sini!! comel giler korang!!!! :) muke pon hampir serupa.. :)

TiraPengemis said...

sweet taw...hehe

Meow Meow said...

ahaha korang dah bersama bape lame dah ?

KizZ said...

@Meow Meow

Dah dekat 3 tahun sis..hihi..

KizZ said...

@Faratina

Eh sama eh..ramai gak orang cakap muka kitorang sama..

CintaZulaikha said...

sbnrnya kan, amik gambo webcam nampak cantek apa..tgk, bukti dah ada kat atas..hehehe

*diera* said...

comel :D

Syimir said...

hehe..comellnyee dorang niee ;)

cikpinky said...

haha..syaizzal/izz..nt kawen jgn lupe jmput kwn lame! :P

shark said...

ahha..
bagus btuil kamu berdua nie..
hepi slamanyer okey:)

Nurul Amira Mohamad Salleh said...

jamban tgkap gambar ? haha lawak la.. ;) NICE ENTRY..

cumil... ! ;D

JR said...

JR tak minat sangat webcam. Tapi istri kat rumah tu tersangat2 minat bukan saja webcam tapi biasa2 punya cam dan klasikcam pun dia minat, hingga rumah penuh kamera pelbagai rupa!!

Cik tikah said...

comelnya :)

sully86 said...

aler...cutenyer

deeya said...

hahaha ! boley wat dengki gmbar2 nie .. mesti comel . keh3 !

♥AienNajwa♥ said...

hahahaha ! sweet lor ini couple ~

AinsHa=( said...

kih2, tu baru gambar syok sendiri...hehe

Rtp Farra Arisha said...

let's camwhoring together..hehehehe.

wahida said...

comel dan sgt sweet korang ni..

hazirahahmadrazi said...

yes. i damn love webcam. haha. seriuslly.

farah hanim said...

uuu
so sweeet ^_______^

NUR AIN AZMAN said...

sweet gitu :)

Amalina Maarof said...

Lawa laaa baju tuh :D

Nur Aischa said...

haha mmg comel sgt cik kiz ;D

J.Syazwana said...

korang pon sweet sangat. hehehe.

Juliet_iRa~" said...

hehe comel!

dlu ira ngan bf pon rajin webcam ms dia blajar jauh..;p

Masz Mukhtar said...

Hamboi. Kat cc pun jadi ank webcam

♛RaRa♛ said...

saya pon suka webcam.seronok.anyway both of u shomeyyy.wewitt hihi ^-^

ella said...

comel lesung pipit!

izzahdegreat said...

hamboi dating sakan ye ;))

Hanif said...

Romantiknya...
Suka aku melihatnya...

Datang dari Hanif bloglist

Hanif blog bloglist

FariehanIbrahim [LBC] said...

camera lappy rosak..so xleh nk webcam da T_T

btw, korang comel jerk! ;D

Pondok Usang said...

dolu-dolu zaman layan Yahoo!Messenger gune juge.. siap pakai topeng ultramen lagi..hihi...

Saddila said...

weheee sweetnya . *jelousy -_-

harap kekal bersama :))

HAVE A NICE DAY ^^<

aina mysarah said...

comel comel! lesong pipit sebelah je. sebelah kiri. same mcm aina! haha!

kasik bce bahana liquid pulak di blog aina --> http://missainamysarah.blogspot.com/2011/12/bahana-liquid-paper.html

Ieja said...

tak penah webcam sama2 dgn en.Tunang sebab saya x da webcam..huhu

hafiz hafizol said...

aloh..comel betei.. haha

coklatberapi said...

ahahha so sweet...jom kita webcam 2 plak.haha

Atiqaa A. said...

alahai tomey2 hikhik. webcam mmg sronok. hehe i looooike

KizZ said...

hak hak...TQ korang...

mrs.asrafovic said...

haha...style2..
ececehh...cumel laa both of u...:)

scha ahmad said...

eh eh eh..
muka ada iras la.. :p

MaiRa QuEeN said...

dulu suke la..sampai study pon pkai webcam sebab org yg ajar tu jauh..tp excelent tau..A=..mmg xcye hasil beljar gune webcam..

jaba said...

like2 !! serious comey .sweet couple .:)

Pisyek said...

oh... ni la cara-cara bermain webcam dengan betul? :P

Latest: Top 5 Iphone & Android Application Developers in Malaysia

KizZ said...

@Maira:

Study pakai wwebcam?fuiyooo!

idea semulajadi said...

korang sgt comel~~ hehe~

Eyda Sharip said...
This comment has been removed by the author.
sarah mohamad said...

Taknak tekan. Nak tulis LIKE LIKE LIKE! HEHEHEHE

KizZ said...

@Sarah

Hihi....TQ!

Giorgio Izas said...

Muke Same... (~_^)... InsyaALLAH mmg ade Jodoh... He3...

wan nurul hezrina said...

lesung batu kat pipi tuh yang mahai=)

.sally said...

comelnye lesung pipt!!! huhu

hasleenda said...

hahahahha suweeet jer korang..

Snow White said...

comelnya kizz dgn chix ni, muka dekat nak sama jee, mcm adik beradik pun ada :) betul tak tipu..btw, takde button 'like' pulak dkt gambar tuu. kalau tak dah klik dah ^^V

Masih Ada Plan B, Mari baca!