Monday, January 23, 2012

Paisley shawl awak cantiknyeee.. Beli kat mana?

Assalamualaikum..

Wah nampaknya ramai sedang bercuti ya? Cuti-cuti jugak, hati dan perasaan orang tersayang kena jaga.Eceeh motif? Ok hari ni Cik Techix nak cecite tentang Paisley Shawl yang memang tengah in sangat sekarang ni.Kenapa IN? Kenapa gadis-gadis cantik sangat suka memilih paisley shawl ini? Sungguh menjadi idaman kalbu shawl sebegini sekarang.

Jawapannya apa? Sebab dia rare, unik, dan cantik.Kalau pakai mak mentua pun macam nak cubit pipi sebab omel sangat.Eh.Sebab biasalah kan kita orang pompuan ni mana suka nak sama-sama sangat dengan orang.Ihik ihik ihik. Jadi bila kita pakai paisley shawl ni memang jarangg nak terrsama dan kita pun gembira. Pastu pompuan lain pun tanya eh cantiknye shawl ni beli kat mana? beli kat mana? hentak-hentak kaki nak beli jugak.

Makanya gadis-gadis sekalian, kalau nak paisley shawl yang fuhh cantik yanga amat, memang berdarah hidung ah tengok kan, inilah gudang nya !



Ni u olls kalau rasa diri gadis semasa baik cepat dapatkan paisley shawl dekat sini.Cepat LIKE page dia, cpeat view sume albums dia cepat pilih dan BELI ! Shawl dia dah la limited pastu omakaii memang macam goreng pisang kot.

Bukan itu sahaja (peh skema), sincerelybuys shawl bukan takat jual shawl, malahan tudung bawal dan juga rainbow Al-Quran. Pendek kata, Paisley, Abstract, Shawls, Pashminas, everything under one roof. Ya di bawah satu bumbung semuanya.Takyah g bumbung lain. Dan hey tak perlu risau akan kualiti yang sememang nya di jamin TERBAIK !

Haa tak caye, meh tengok contoh dan testimoni dari pengikut mereka.

alolo omelnye..

cantiknya.tolong imagine shawl ni melilit kepala anda.menjeling orang sebelah.

fine nak ni tapi dah sold out.

eh eh leoprad kegemaran kitew pun ada.

cakkk ! ehehe cantiknye.
Peh agak-agak berdarah tak hidung? mengerling tajam tak gadis lain lalu sebelah? Haa nak lebih yakin, mari tengok customers mereka pulak.

Anak sapo lah ni comel sangat.Kreatif taw ain ni dia pakai dengan inner bawal.I pun pestime dengor.

ok serius nak cium je budak ni.
Ahah tercengang tak tercengang lah u olls kan.Baik cecepat beli ya. Dengar-dengar shop ni tengah buat contest.Yang mana semudah LIKE page, cite dari mana tahu (hey kizgarden yang gitau) dan cerita kenapa saja. Mudah kan? dahlah dapat rm30 dan shawl.Cik Techix pun nak cuba nasib.MARILAH KITA BERENTAP.

ok dah penat membebel, kbai.LOL.
Chix..

26 comments:

Original CikTeddy said...

cik stuju! mmg cantek tahap gaban.haha

Gadis Gingsul said...

cantek...nak dicium ga oleh kizZ hahahahha.....

KizZ said...

Cik tedyy yeahh kita geng !

gadis gingsul meh chix kiss..muahh

diLot said...

wahh menarik nyeh.. best nyeh kalo die nak jadik sponsor tok contest jaga badan kat blog silot :D

contest jaga badan

amirahyusoff said...

cantiklah shawl tu :D

littledolphin said...

i love paisley! thank you kawan for the recommendation!

FaiZaH Fyn said...

cantik tp kalau sy pakai mesti pipi nampak bulat tsk tsk

Suraya Aris said...

setuju dengan faizah. hehe camne nak pakai shawls untuk girl yg pipi naik supaya nampak kurang naik pipinya? hehe

Afzainizam said...

eeemmmm cantiknya shawl dan manisnyerr si pemakai.....
cantik + bertambah manis = Sangat sopan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

mushroom farah said...

segak + cantik la shawl tu..^_^

Kazen said...

camne ek nk ckap....hahaha :p

Recently Posted | 6 Sikap Blogger Superb !!

Nur Aischa said...

wahh mmg cantik2 paisley shawl ni, tp kan kain dia jenis mcm mana tu??

Nur Aischa said...

wahh mmg cantik2 paisley shawl ni, tp kan kain dia jenis mcm mana tu??

KizZ said...

aischa comei..hee hye..material dia berbeza..ada yg chiffon n cotton..ce tanya owner dia tu..

Anis Adila Aris said...

ala...geramnya tengok shawl yg cntik2 tu... eeee... belanja satu.. hehe

Edy Fee said...

mcm2 corak..lpas ni luklis sndiri..lg special

nur chahaya abadiey said...

xpakai shawl la plak...

Alieza Dayasari said...

org yg memakainya pun comel....
hihihihi...

Sarah Mohd Saleh said...

aah lahh laweee giler shawl dieeee ;)

nasha sanza said...

memang cantik! tiba2 rasa nak beli pulak..=P

izzahdegreat said...

alolo sukenye die :)
ahaa comel2 sggh ye dorg pakai...nak usha jgk la ;p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahh cantik :D

Lady Emilya said...

lahai cantiknya shawl,
lemah saya nengoknya ;)

Juliet_iRa~" said...

comelnya..:)

suka gak shawl camni..hee

untoldhistory said...

lawa lawa:) jelly lah i kalau tgk org pkai sebelah. juling mata he he he

ztsuhaily abdmalib said...

We sell paisley scarves too!

kindly visit us at BUTTERSCARVES

https://www.facebook.com/ads/manage/adscreator/?campaign_id=172280616234584&placement=bkmk&extra_1=not-admgr-user

Masih Ada Plan B, Mari baca!