Saturday, January 21, 2012

Aku sebuah Blackberry kepunyaan Chix.

Assalamualaikum..


Sihat semua? Eceehh tajuk cannot go kan. Dah hampir sebulan pakai bb baru nak gitau. Ala kitew maluew leww (omg omel tak cakap cenggini). Ok mehlah cecite sikit bb baru cik techix ni meh sebab dah lama janji nak update tentang ini tapi sungguh menanam tebu di pinggir bibir.

Tanggal 24 dis tahun lepas, Chix di temani kekasih Iz telah membeli sebuah blackberry curve (je pun.) Walaupun zaman yang canggih dah lama menyaksikan kehadiran bb, maaflah i memang baru terhegeh-hegeh nak beli.

hye nama saya bungaberry. tuan saya chixcomei.

So kenapa beli bekberry? Adakah mengikuti perkembangan zaman? Adakah sebab nak 24/7 nak on9 fb twitter? Salah salah salah.Dont get me wrong. I takkan beli barang kalau tak penting. eceeh beli beg tiap bulan tu apa?* lari nyorok belakang pokok taugeh*

Sebagai penjual baju/shawl/kasut dan sebagainya secara alam maya adalah amat penting untuk chix berkomunikasi dengan pelanggan yang datang tak kira masa ke Kedai Kiz. Jadi demi pelanggan yang tercinta dan ter oh!sem ini, i korbankan sedikit duit untuk beli bungaberry ku. eheh saja namakan belakberry bunga.omel tak omel tak.

Senang nak reply email.Senang nak bukak page.Senang nak layan pelanggan.Senang nak update. Kerana lebih banyak kesenangan makanya bungaberry di tangan ku sudah.Encik Iz insyallah menyusul kemudian.

Ok dah tak ada reason lagi nak lambat reply ke hape ke.Insyallah kechix akan buat yang terbaik untuk blogshop ku ini. Janji ! Doakan semoga rezeki KIZ murahhhh..

p/s Joinlah contest kedai kiz yang oh!sem tu ! 23 hadiah menanti ! dan eh chix akan bekerja di shah alam nampaknya.

14 comments:

AisYah said...

untungnye..kite pon takde blackberry ag apetah lagi bungaberry...huhu

eiyzniey said...

Same la kite.
Heeee

mielajasmin said...

untunglah...hehe
mau tye lah. sane hrga brape? tkot sini tak sma hrga. :)

Original CikTeddy said...

oh ye lan kan..kak chix dh ade bisnes skrg..hmm,bgus jugak beli =)

Joe_Hans said...

mampu beli biskut merry jer.... hahaha

KizZ said...

hee alhamdulillah ada rezeki lbh dptlah beli..beli yg biasa je sbb yg pntg biz ok..6 lbh je harganya..sy beli yg murah je kwn2..

Alieza Dayasari said...

tak ada blackberry...
pernah sekali tersasul..
ckp bluebarry.. malu sgt2....

Gadis Gingsul said...

hheheheheh...boleh bagi pinlah ne....

agak masalah said...

lepas ni on9 guna bb la pulak yer hehe

TiraPengemis said...

pinjam leh?

Ckin Kembaq said...

ok la tu..sebab memudahkan keja..hehe

eesyaheera said...

Nanti bagi Bb pin! :P

Afzainizam said...

uihhhhh tak dak blackberry mahu pun pinkberry ......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Diy neon Ledd Strip pada kereta

YOUsoF said...

Aku pun teringin nak beli sebijik nanti Yan insyaAllah..

Tahniah! Kau bakal bergelar penduduk Shah Alam semula.

Masih Ada Plan B, Mari baca!