Monday, January 2, 2012

Cik Techix perlukan PEKERJAAN ! (segera) -Keluh Kesah Kak Esah

Assalamualaikum semua..


Jumpa lagi kita dalam segmen KKKE ! So harini Cik Techix nak mengadu dan memohon bantuan kepada kengkawan beloger untuk carikan/bagitaukan/berikan PEKERJAAN kepada Cik Techix yang amat memerlukan pekerjaan dengan kadar segera ya.Mana tahu you olls punya syarikat yang gempak-gempak tu nak pakai pekerja yang comel dan rajin macam i (puppy eyes).

Kalau betul ada offer kan, sila bagitahu ya.Tolong-tolong lah daku ini. Kalau boleh area SHAH ALAM/ SUBANG/KUALA LUMPUR. Nanti saya akan bagi resume.Takpe nak bagi ringkasan biodata dulu untuk tengok bidang ya.Tapi rasa Exec Pemasaran paling sesuaiii.kot.Cik Techix adalah degree graduate dari UiTM Shah Alam dalam kos Management Mathematics.

Kriteria Cik Techix :
  • Boleh berkomunikasi dengan baik.Tak tipu.Saya memang over peramah waima di pertemuan pertama.
  • Sanggup belajar perkara baru dan boleh menerima arahan dengan baik.
  • Kurang sabar.Maksudnya buat kerja nak cepat siap.Kelemahan yang bagus kan.
  • Menjaga penampilan.Cik Techix memang jaga penampilan luar dan dalam.Eheee tekan lif sendiri.
Haa macam mana dengan kriteris tu? Jadi kalau berminat nak hire saya, boleh contact saya di reifhanrazali@yahoo.com .ok?

Terima Kasih sudi dengar Keluh kesah Kak Esah .Jumpa lagi dalam segmen KKKE ! C u..

Kak Esah oh Cik Techix,
Chix.

11 comments:

aReLaN said...

sori la ye.my company jauh n takde la kosong bahagian tu.hehehe..all the best.

J.Syazwana said...

saya takde company. huhu

semoga berjaya okey.
zaman sekarang memang susah nak cari kerja

Original CikTeddy said...

kami x mmerlukan pkerja baru skrg.please try later..hik3

|cah-sahaJa said...

erkk... company.. company.. hee~
icah xde company.. :)

GOOD LUCK!

hawiz said...

gud luck!

Alieza Dayasari said...

kalau dulu tu boleh juga tolong....
ada pak cik yg kerja kat KBS... SELAL amek org kerja....

agak masalah said...

kerja jadi penulis nak x? gaji bergantung kepada hasil iklan yg diklik hehe

Lia Irdelia said...

susah dpt kerja skang ni..
hope yg terbaik buat kamu ok.. :)

CintaZulaikha said...

hahhahha...tgu nanti akak buka kompeni, wajib akak amik tuan belog jadik pengurus...hehhe

Pondok Usang said...

semoga lekas2 dapat keje..

Afzainizam said...

Ohhh aku takat kerja bengkel ajerr... tu pun kerja ngan orang ajerrr... tunggu aku jadi tauke besor nanti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

Masih Ada Plan B, Mari baca!