Thursday, February 2, 2012

Hadiah lagi BEST berbanding AJL26? Betul Kah?

OK berbalik kepada persoalan tajuk yang gedeboom-gedegang-bam-boom tadi. So jawapannya adalah tak betul. Hihi. *saje je nak trick korang sebenarnya


First of all tahniah kepada adik Hafiz kerana memenangi tempat pertama dalam Anugerah Juara Lagu ( AJL) yang ke-26. Suara dia memang mantap habes memang you deserve to be the winner that night lah orang puteh kata. Eh Kiz ada cakap 'adik' hafiz eh? Haha pedulikkan aje ye.


So sebenarnya Kiz nak ajak korang beramai-ramai join Contest 'OH!SEM tagline Contest' ni. Pastu kalau dah join jangan lupa ajak kawan-kawan blogger dan semua follower-follower korang join contest ni jugak tau. IM SERIOUS!! *amboi


Kenapa kena join?


Sebabnya Kiz dah preparekan hadiah yang giler-giler gundah-gulana punya hadiah untuk korang semua. Kalau tak silap Kiz ada la lebih kurang 24 hadiah daripada sponsor-sponsor yang berbeza. Hadiah pun bukan murah-murah macam pensil2B mahupun sebuah pemadam dari Faber Castel (macam salah eja je ni) .


Tak percaya? Jom kita terjah beramai-ramai apa hadiah disebalik Contest ni. Jeng Jeng Jeng..



GRAND PRIZES

Pemenang 'Grand Prize' akan mendapat:

1 X Baju Ashley Puffy bernilai RM55 dari Kedai Kiz
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl


2nd PRIZE
Pemenang '2nd Prize' akan mendapat:

1 X Set Accesories berharga RM50 dari Foreveradeeboutique
1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  HandBag Esklusif bernilai RM50 dari Pupel
2 X Shawl dari Sponsor Shawl



3rd PRIZE
Pemenang '3rd Prize' akan mendapat:

1 X Rubber Watch dari Fariza Faisal Boutique
1 X  Vintage Purse dari Grab n Kaching Shop
2 X Shawl dari Sponsor Shawl 




CONSOLATION PRIZES ( 4 WINNERS )
4 Pemenang 'Consolation Prizes' akan mendapat:
2 X Shawl dari Sponsor Shawl 




SHAWL'S SPONSORS LISTS 
Sini ada senarai sponsor-sponsor shawl yang cantik lagi baik hati.




Sponsor : LaanaLang








Ahaa dah tengok hadiah-hadiah yang giler-giler? Tak guna menaruh impian setinggi gunung kalau tak mulakan langkah pertama dengan join contest ni. Kelik LINK ni cepat-cepat ok guys!


Oops lupa nak bagitau, tarikh tutup contest dah dilanjutkan kepada 1 MAC 2012. Cepat join sebelum terlambat okeh.


P/S : Pastikan anda visit-visit blogshop dan Facebook Sponsor-sponsor sebab
barang yang dijual begitu cantik dan berkualiti. Trust me.

~ TQ FOR JOINING EVERYONE!! ~


24 comments:

CSI said...

wah kene join nih! bestnyaw! thanks kak!

Mr. Sepet said...

banyak hadiah .. hehe

shahrazali said...

hadiah semua utk perempuan.....

nur chahaya abadiey said...

wah...gempak nyer hadiah....:)
gud luck kiz..

Mie Hishamuddin said...

waahh! nak handbag dari pupel tu!

Azham Vosovic said...

hadiahnya!

ohsem gila hahaha

atIEsAyAnGkAmU said...

whoaaa...ohsem seh...

syaz@rozelt said...

comel2 je hadiahnye..hihi

Hanif Idrus said...

Kenapa ler...perempuan suka buat segmen!!!
sebab aku tak ler join!! huhuhuhu.
Hadiah semua best2...tapi untuk pompuan....hehehhehe

Ungu Violet said...

wow..meletops hadiah...:)

xila riston said...

this is ohsemmmmmmm *meleleh ayaqliuq ;p

Mizz ErMa said...

alamak..hadiah2 sume ohsem2..>.<

Ejam said...

kalu i join, dapat adiah2 tu la? sape pulok nak pakai.. ehehe... :D

CekbOlat-bOlat said...

huyooo ! GUDLUCK..

Misskonspirasi said...

menarik jer tengok adiah tue,leh gak cube nasib nieh,anyway salam kenal ,saya budak baru belajar menaip kat ateh belog harap beri tunjuk ajar hehe klu x pon bak diskaun time shopping hehe

Azlan Hasan said...

hehehe..insyallah ade masa nak aku create tagline..hehehe

Regards,
-Strider-

Anyyss Shuhaimi said...

mau join tapi tak punya idea la..huu

Ahmad Sabree said...

wow! best!

Alieza Dayasari said...

gambar model tudung tu cantik2.. i mean cara tudungnya....
hmmmm

~SaL IjOu~ said...

menariknya hadiah2 tu~ ^^

EruzuLiyana said...

nak join, tapi tareti..:)

Teenager Housemaid said...

mak aih..bestnya hadiah..:D

ZORA said...

semoga berjya..:P

Afzainizam said...

meriahhh degan hadiahhh... berbaloi-baloi... semoga berjaya


۞۞۞۞Salam Maulidur Rasul۞۞۞۞
diy pemasangan carpet dan insulflex lantai kereta

Masih Ada Plan B, Mari baca!