Thursday, February 23, 2012

FARIZAFAISAL BOUTIQUE ada semua ! kenapa perlu yang lain?

Assalamualaikum semua.Rindu Cik Techix tak?* muka mintak cium*

Ahaa berdasarkan tajuk entry di atas boleh di simpulkan bahawa FARIZA FAISAL BOUTIQUE mempunyai pelbagai koleksi yang menarik dan terbaik dan kenapakah anda perlu mencari yang lain. Persoalan nya disini , kan senang kalau dah satu butik tu jual semua pastu takyah kalut-kalut nak pergi kat tempat lain. Dahlah harga berpatutan dahlah servis terbaik dahlah owner dia cantik.Eh.

So di hari khamis yang indah ini , Cik Techix nak hebah-hebahkan dan gitau u olls kengkawan sekaki soping marilah pergi ke butik ini ! Kalau anda bukan kaki shopping yang suka benda murah tak perlu kot.

Dekat Boutique ni ada jam replica, shawl inspired which is love the most sampai dah beli satu ehee, pastu ada beg n purse yang memang boleh buat poket hubby or bf kempis.Dahlah cecantik sampai sendiri tengok pun jadi tension sebab owesome sangat.

Tu dia bukak-bukak header dia yang dah owesome.belum tengok barang lagi.


jangan jeles i dah beli satu dah yang gucci gituww..

jangan tak tau purse yang menarik ni cik techix belikan ibu satu.bonia mari.

juling tak juling tak kata cik techix pada diri sendiri.

ohmaiiii menangis lah macam ni.

k fine cepat je sold out yang ni.nakkkk

ni pun..tskkkk
Makanya kalau anda suka, tepuk poket tepuk selera tepuk tepuk keyboard order dengan owner dia..Ehehehe...JOMMMM SERBU RERAMAIIIII !

7 comments:

CikAnyss' :O said...

wah , xleh tgk ni , msti nak beli , beg tu , kiut ..

J.Syazwana said...

tepuk poket lepas tuh poket cakap tade duit. sedih. hahaha

Afzainizam said...

yupppp tepok poket tengok dompet sekarang dah tipis duit... tunggu gaji ajerr cucok kat ATM...

aku suka tengok jam ajerr

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
diy tukar manual transmision oil

~SaL IjOu~ said...

dompet kering sbb gaji dpt bulan 5..sobs*

TiraPengemis said...

jam cantek la...

cikwahidaidris said...

adoiii. sabar sabar. smua nya cute belaka.

Alieza Dayasari said...

dah lama tak berkunjung. agak ketinggalan dgn pkmbgn u all...
kedai kizz....

-leeza-

Masih Ada Plan B, Mari baca!