Tuesday, February 7, 2012

Shah Alam, say Hai to Cik Techix.

Assalamualaikum.

Short update !

Ehemmm memandangkan diri dah jadi wanita berkerjaya sekarang, maka semuanya haruslah serba kena cepat-cepat.Acaner tu? Haa hidup sekarang adalah pergi kerja balik kerja pergi pos barang buat bisnes.Hectic tak hectic lah kan.

Dan yeah Cik Techix is pulang semula ke Shah Alam.Alhamdulillah sudah dapat kerja dan akan menetap di sini lah hendaknya.

So Shah Alam please behave with Cik Techix like before ya.

Kawan-kawan kalau ternampak kat mana-mana tu tegur menegur amalan mulia lah hendaknya.

 Bak kata Anas Tahir, "Ba Ba"

Kbai.LOL.
Cik Reifhan.

23 comments:

SyASyA SaNi said...

selamat datang ke Alam pekerjaan babe! :)

J.Syazwana said...

gud luck in shah alam :)

si kiut lavender said...

keke...slamat dtg ke dunia pekerjaan....:D

laraz-style said...

same la kite.. mari bekerja. yeay!

http://www.larazstyle.blogspot.com/

MaYa MustWany said...

sllu gak turun shah alam.hihihi
anyway slmat bekerja.hihihi

afzainizam said...

uihhhh Alhamdulillah Shah Alam memanggil kerja melambai... tegur sapa bila bersua... berjabat tangan ketika berjumpa

tentang soalan ko...

Kereta kancil aku macam ada masalah ngan tayar lah..dia ada bunyi macam "screeching" kat tayar depan belah kiri time lepas minyak pastu benda ni biasa berlaku time laju lebih kurang < 40Km ...apa probnye ek? wheel bearing eah? tayar tu baru je lagi..

aku rasa pun begitu wheel bearing mungkin dah lama tak tukar kot dah rosak tuuu...

idasm said...

Selamat melangkah ke alam kerjaya... All the best 4 u...

blog-tips-kurus said...

tak minum limau suam ke? hihi!

*dok seksyen berapa dear?

LaLa mhdnor said...

selamat bekerja :D

Nana said...

Wahh..kerja elok2 ea..

Lyaa Suriany said...

WAAAAH
jom lepaking same2 dak techik..

ErnieFaizal Siti said...

hai.. *lambai tangan*

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Datang ke Alam Pekerjaan...

psss.....jom men pingpong....

dyabunga said...

gud luck..:D

nur chahaya abadiey said...

take care kt tmpt bru.. :)

Farah Alyaa said...

Hai cik techix!

from,Shah Alam..
heee ;)

alia said...

gudluck with ur profession!!

Miss Purple Ungu said...

gud luck utk cik techix :)

AmirahSM said...

xkeje aggggg =p

Miss Anne said...

all the best & semoga berjaya cik techix!!

and don't forget to enjoy your time! :)

CikLilyPutih said...

hi kizz
salam ziarah..

LidiaSuraya said...

slamat maju jaya yer..
:)

YOUsoF said...

Selamat menetap semula di Shah Alam.. Selamat maju jayalah hendaknya aminnn.


Ok aku tau yang kau minu tu namanya teh tarik Shah Alam.. ;D

Masih Ada Plan B, Mari baca!