Wednesday, December 16, 2009

MURAH! CANTIK! MENARIK! ..KizHanie Misc Shop kini dibuka


Ahah!Siapa yang tak berminat dengan barangan yang murah lagi berpatutan.SO,kiz dengan sebesar-besar hati dinasornya ingin mengumumkan bahawa Blog KizHanie Misc's Shop kini telahpun dibuka selepas hampir 3 hari berusaha menyiapkan blog ni dengan bantuan En.Photoshop.Dengan menawarkan macam-macam jenis barang untuk diperjualkan.KizHanie berharap E-kedai ini mampu bergerak maju dari semasa ke semasa.

Kenapa KizHanie?KizHanie Sebenarnya adalah gabungan nama dua kapel ni iaitu Kiz dan Hanie.Kiz seperti yang sudah sedia maklum bermaksud Iz dan Kechix manakala Hanie bermaksud Hanifah dan Hani.

KizHanie Misc's SHop lebih kepada menjual barang-barang yang berbentuk pakaian seperti Baju,Beg dan Shawl.Namun,barang-barang jenis lain juga akan dijual nanti ( Coming soon la tu maksudnya kot).Selain dari tu,Kami juga ada menyediakan perkhidmatan edit gambar-gambar kahwin.Hah,untuk yang belom kahwin?jangan risau,kami juga menerima gambar selain gambar kahwin ya,leh tengok kat kizhanie misc shop untuk sample2 gambar yang telah diedit..So,diharap bawak bertenang lah ya.Eip,bukan berenang,bertenang la(tiba-tiba je mengarut)..OK,Kali nie,kiz nak preview sikit pasal barangan terkini yang KizHanie jual.

BAJU
(1) Striepywaiti:RM8.00 Sahaja
Saiz : S

(2)Barryblue : RM8.00 sahaja
Saiz : S

(2)Nelli - RM7.00 Sahaja
Saiz: Free Size

(4)Lalola - RM5.00 Sahaja
Saiz: S

BEG
-Untuk pengetahuan semua,Beg yang dijual adalah dijahit sendiri oleh Chix dan Hani,SO,ia tentunya dihasilkan dengan penuh kasih sayang dan cermat gitu..apalagi..Meh rembat
(1)Dottywhity
Harga : RM15.00 Sahaja

SHAWL CANTIK
-Jom ke KizHanie MiscShop Untuk info lanjutan
(1) Mischar - bukan nillon.tidak jojet.macam pashmina.tak panas.mudah di bentuk.
Harga:RM20.00 Sahaja

Dah mula rasa teruja?Nak tengok dengan lebih jelas?Jom ramai-ramai kita masuk ke KizHanie Misc Shop ni.Dibuka 24jam 7 hari tau..JOM JOM JOM..
Untuk masa hadapan,Kizhanie akan memberikan offer dan bonus untuk pelanggan.Anda juga boleh mengemukakan idea dan cadangan melalui ruangan komen dan e-mail.Jangan lupa Baca ruangan please read first tu ya.

JOM-jom,meh Kiz drive anda semua,Kelik Nie
http://variatykizhanie.blogspot.com/

Vrooooommm!!!

Seikhlas Hati,


10 comments:

penaberkala said...

selamat berbizness

kawie2020 said...

semoga berjaya dalam perniagaan ini.. xde gambar produk ker?

KizZ said...

To Penaberkala:
Thankz...Jom cuci2 mata sat

To kawie2020:
Tq,Um,untuk gambar produk,sila kelik link
http://variatykizhanie.blogspot.com/

Entri nie sebenarnya sekadar preview aje..huhu.

AHMAD R@FIQ said...

elo..i hope ur business will succes..!!
bgus2 yg kowg wt nih

Framestone said...

wow nice gitew.. ops pakej edit gambar kahwin pun ade ek.. gambar len xleh ke... he..23x

hope xde la yang bertendangkan sinie.. bertenang xpe

www.broframestone.com

KizZ said...

To Ahmad Rafiq :
Thank You...free2 datang la melawat ok

To FrameStone :
Thankz...

Eh,rasanya kiz da tulis kat entri tu gambar laen pun kiz terima jugak ya..huhu

Framestone said...

Wel Kome....
If ade mase nnt bro promote blog bisnes kamu itew ek.. Menarik even xde bnde yang bro boleh belikan... untuk si die..?? biar la die beli sendiri he..23x

out of topic--> hai Kiz.. thank coz sudi jejak ke blog bro... thank untuk komen gak... wow betul2 berbisnes la nie ek

www.broframestone.com

cikguesah said...

Hye kizZ, macam best plak akak rasa bila baca iklan preview tuhsss especially tang bab edit- mengedit gambar tuhs, akak suka... memang kepala bizness la korang nihsss, teruskan yer, gandakan pendapatan anda...hu3

KizZ said...

To framestone :
Okeh..terbaik..thank you..!!!Huhu,bisnes kena mau bersungguh2 baru berjaya..
Anyway,thankz a lot..

KizZ said...

To CikguEsah:

Hehe,orait..dah pegi tinjau2 belum tu...

Masih Ada Plan B, Mari baca!