Sunday, December 13, 2009

Under Construction??



Under Contruction?Apa yang Under Construction?Hah!Tu yang Kiz tau tu..Untuk pengetahuan Kizter-kizter semua,Kiz sedang dalam usaha nak membikin satu blog baru untuk Business Kiz.Dalam blog tu Kiz akan letakkan macam-macam barang untuk dijual seperti baju-baju dan beg galas tepi(boleh guna untuk letak laptop juga) dengan harga terendah(Cheewah,dah macam iklan apa pulak).Sebab tulah Kiz masih tak dapat-dapat nak update blog sampai la sekarang.Sori yah semua.

KIz juga akan memaklumkan kepada semua kizter bila blog tu dah siap nanti OK.Tapi kepada sesiapa yang dah tak sabar-sabar nak tengok blog kiz yang under construction tu dipersilakanlah ya.Jangan lupa pakai topi keselamatan tau.Kang jadi apa-apa Kiz tak jamin.hehe..

Nak tengok?Kelik ni KizHanie Misc's Shop
Nah,hameek topi keselamatan nie,jangan berebut-rebut tau..;>


Seikhlas Hati,


7 comments:

tengku_fir21 said...

huhu..
menarik...
tapi utk perempuan..
hehehe

KizZ said...

tO TEngku :
huhu,untuk permulaan Kiz memang banyak sediakan untuk perempuan dulu..
Nanti Kiz akan masukkan jual juga barang-barang untuk lelaki ya..
Thankz jenguk2...

Framestone said...

wow menarik gitew... hope success la ek...

if nk mengiklankat blog bro punboleh...roger2 la nnt ek

www.broframestone.com

KizZ said...

TO framestone:Oh,semestinya.OK..

Lady Nass said...

all the best yeah! ada tanda2 untuk terus maju. moga dimurahkan rezeki olehNYA.amin.

nord@esntek73 said...

oklah kiz...syabas mere kiz...apa2 nti kiz entry laaa...good luck..

KizZ said...

To Norrd:

Okes!!!

Masih Ada Plan B, Mari baca!