Tuesday, December 1, 2009

Segmen Baru ??


Yeeha!Haa,harini,Kiz dah tubuhkan satu segmen baru dalam Kiz Garden ni..Maklumlah,majalah-majalah kat luar sana pun makin lama makin update,So,samalah juga untuk Kiz..hehe..Haa,segmen baru yang Kiz maksudkan ni adalah segmen yang ditujukan dan disediakan khas untuk blogger-blogger tercinta sekalian.

Untuk setiap segmen ni,LABEL yang akan Kiz gunakan adalah bertajuk "Tuisyen Blog Kiz".Ianya mengenai sedikit sebanyak tentang ilmu-ilmu blogging yang Kiz ambil dari Pelbagai sumber lalu diterjemahkan dan diringkas serta dipadatkan dalam bahasa Melayu..

NAK KENA DAFTAR KE TUISYEN NI?
BERAPA BAYARAN DIKENAKAN?
BAGUS KE?
KENA ISI BORANG APA-APA KE?

Haa,kalau Kizter2(visitor-visitor Kiz garden) semua nak tau.Semua ni Kiz berikan secara PERCUMA,tak perlu bayar,tak perlu isi borang ,tak perlu susah-susah.Cuma perlukan sedikit kudrat untuk anda menklik www.kizgarden.blogspot.com dan cari LABEL "Tuisyen Blog Kiz"(Sendiri tanya sendiri jawab la pulak ek).Bagus ke tak?Haa, tu yang Kiz tak tau tu.Terpulanglah pada anda untuk menentukannya OK.Yang penting ,Kiz akan usaha sedaya upaya memberikan sebanyak mungkin ilmu blogging yang Kiz ada untuk disebarkan pada Kizter2(Suka-suka je buat istilah baru) sekalian.

Selain dari tu,adalah dialu-alukan sekali jika anda semua ingin menembak sebanyak mana soalan ataupun pendapat dan pandangan peribadi mahupun keluarga kepada Kiz.Dan 2X dialu-alukan jika ada yang ingin mengongsikan ilmu-ilmu yang anda ada tentang blogging OK.

TERIMA KASIH
Jumpa lagi!!!Yeeha!

Seikhlas Hati,


19 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Hi Kizz..
Thanks melawat Blog Call It JOURNEY dan ini ku datang membuat kunjungan balas..

I will follow you..

faten edura... said...

sy suka KIZ garden..hope korang kekal ya..sonok baca kisah korang..
:p

KizZ said...

To fatin edura & LotsOfLove-pearl,
Terima kasih sudi melawat blog kiz yang tak seberapa ni dan syabas!!Anda telah menjadi Kizter kat kiz garden..hehe..sama-samalah kita berkunjung kunjungan ok

tengku_fir21 said...

owwhhh...
selamat berkenalan


yang mana 1 kechik....yang maner 1 iz??

KizZ said...

To Tengku:Iz yang laki ,Chix yang perempuan ya..Nak tau lebih detail bacalah post pertama Kiz Garden ok..Selamat berkenalan

Sulamankasihabadi said...

salam kenal..:-)

whitedaisy said...

ok..as u wish....i will follow ur link..
tq cz sudi singgah kt blog eelleeyana..=]

btw,perkongsian yg bgs..
t bley dpt more info about blogging world...

miss ZIA said...

thnx!!nice bl0g 0f u t00!! ;)

|| NaFiRaa || said...

salam kenal~

cik doe=) said...

sye dah link kamu kizz...free visit my blog k!

ZahirZ™ said...

Salam KizZ....url blog tukar baru ek?
dulu http://kechikisiz.blogspot.com/ kn?
ptt la xleh nk msuk...hihihi...
tpi syukur dpt jejak kembali...

KizZ said...

To EveryoNe: THANK U VERY MUCHHH!!!aRIGATOKOZAIMAS!!!
HEHE..Kiz akan membalas kunjungan dan klikingan2 anda semua..

KizZ said...

To Zahir : Um,sori yek sbb tukar url sebab nak memudahkan visitor nak tulis address..huhu..tp rasanya masa tukar url tu kiz da anta mesej kat semua
kizters(follower)..

So,mintak maaf atas kesilapan teknikal OK,,
terima kasih..

aloy_paradoks said...

Gua dari blog Paradoks... bagus la lu... jujur...

ZahirZ™ said...

xpe KizZ...mybe ZahirZ terlepas pndang=)

penaberkala said...

fuh, kiz siap ada tuisyen lagi
kena dtg ni kutip ilmu,hak3

Kak Norli said...

Salam KIZs....akak follow dh...tq ajar psal signature..nanti akak buat ya...Leh ajar tak bagaimana nak link kt blog yg kita mention dlm cerita kita tu.So senang kawan2 leh msk direct pada blog yg kita mention dlm update kita tu...TQ..

KizZ said...

Kak Norli :

Um..Jap..Kiz agak blur..maksudnya?

Kak Norli said...

Salam KizZ..yerterday msk blog akak tu kan..Norlilovescake.blogspot.com. Betullah apa yg Kizz kata tu.Bila akak update, ada mention blog akak ambil resepi tu..tpi walau akak tulis penuh adress blog tu..tapi dia tak leh link.apasal ya....dulu akak buat 1st time jd then lepas tu x jd2..boleh tolong akak tak..TQQqq..

Masih Ada Plan B, Mari baca!