Tuesday, February 15, 2011

SHAMEENA..silky satin shawl..

Bismillahirahmanirahim..

Dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah semoga hari yang baik adalah permulaan yang baik juga untuk perniagaan KIZ.

         Hai Assalamualaikum semua dan semua.Seperti yang di janjikan , Kiz nak keluarkan satu lagi handmade shawl terbaru.Silky Satin.Shawl ini bukan sahaja selesa dan senang di pakai, malah memang cantik di pakai terutama kalau ada Majlis-majlis tertentu.Sejujurnya, shawl ini memang cantik bak namanya.Shameena bermaksud Cantik dalam bahasa arab.Malah Yuna atau selebriti Indonesia juga sudah memilih shawl begini..

      Hanya berharga RM35.Terdapat juga pre-order untuk warna PINK, TURQOUISE,BIRU, dan HITAM.
Anda boleh menempah 2 hari sebelum pos di lakukan.

Barang cantik untuk di kongsi bukan? Maka renung-renungkan sambil membeli..ceewahh...Jom layan gambar..

very soft dan tidak panas.macam nak buat tidur.nampak tak mata kechix dah kuyu.haha.

penerangan.

nampak tinggi kot.

apa motif?tak nampak.

 
belilah untuk kecantikan bersama.




haa tadi kechix ada cakap kan yang selebriti pun pakai kot shawl macam ini.meh tengok meh

girl yang ketiga pakai kot.



tengok yuna pakai untuk AJL kot..
.

19 comments:

Bella Ayub said...

lawa lah.. berapa saiz dia??

niesz said...

nice lorh!

KizZ said...

bella..saiz shawl ukuran shawl biase taw..1.5 meter..ya allah lupa nak letak..

niesz..tq my dear..jom2 beli..

fyna said...

cun!

Bazilah said...

gorgeous! :D

NURUL NAZIRA said...

grr.. lawa gilaa
macam nak grab 1 jerp !

KizZ said...

Cepat Grab sebelum di'grab' orang lain!!Hihi

EJA said...

wah..gojes!!sangat cantik..

y-A-n-A said...

lawa lah! suka kelabu! :DD

nelly said...

wow ..lawa !!!
=)

cik ayin said...

fuyooooohhh

Puteri Balqis said...

cantik..model pun cun..hehe=)

Amira Naddia said...

tak licin ke? nti die asek jatuh2 je

Ascha said...

salam..
do this shawl still available?
im pretty much interested to buy it :)

KizZ said...

@Ascha:
Yup of koz...mai la beli..kain dia lain dari yang lain tau...ini serius..

MeL said...

i like it..how to buy?
detail?

KizZ said...

mel..terus contact kat my num ye..01773213183..
nanti kite bincang terus k..

DyanaYunus said...

hello. kalau i nak hitam n pink boleh tak? tp mcm nak cpt, b4 31st march. agak2 sempat tak? plz respond :D

Anonymous said...

Assalamualaikum..

Nk tanya still available x stock utk shawl ni?

Masih Ada Plan B, Mari baca!