Saturday, February 5, 2011

Berehat Sebentar bersama ASSIGNMENT!

Seperti yang dipropagandakan oleh tajuk di atas.

Untuk dalam masa 2 hari berturut-turut,Kiz kemungkinan dan maybenya akan STOP sebentar berblogwalking mahupun berkomen-kumin di belog korang..Huwaaaa sori kayh..

Ini semuanya gara-gara Kiz baru start nak buat assignment yang patutnya buat masa awal-awal cuti..Bertimbun-timbun oh assignment..Menangis Oh nak buat.Anak sedara Kiz yang 1 tahun tu pun terkejut tengok ada lagi rupanya orang besar lagi banyak menangis berbanding dia.Eh faham ke??

Hmm..So itu sahaja lah untuk kali ini..untuk yang bagi-bagi komen tu sila tunggu lagi 2 hari kayh nanti Kiz balas semuanya,InsyaALLAH,insyaALLAH,insyaALLAH,your find ur way heyyy..Haa combo tu ciap lagu Maher Zain skali tuh..hihi

So,k larh..Cau Cin CAu..Kong Si Fa Cai!!!Tata titi tutu..

P/S:entri ini mungkin agak mengarut dan annoying,sila hentak laptop anda sekarang.










13 comments:

mR.sYaH said...

haha.. beselah tu.. selalu buat assignment ni last2 minute jer.. heh..

zati said...

hahahak..ingatkan berehat sebentar bersama kitkat ngeh3, zati pom sameeeee..baru nak terhegeh-hegeh siapa kan ass T____T

Anis izyan Abd Rahman said...

rilek la kiz , anis nyer paper work thesis tak buat lagi nie
hahaha , main mati btolll kan ~
hhhaaa , malas !

ZWAN SABRI said...

samala ngan aku..
aku pown langsung x sentuh assignment lagi..
esok baru tegedik gedik nak bwat..
huhu

PendekarPetai said...

aku sgt suka asgnmment.. TQ.. haha

Biela Sapine said...

Haha. Buat assigment sampai lebam ehh Kizz. Releks je wat peace :)

d_LA said...

samat buat assignment kizz..hehe

man yusoef said...

owh saya pakai PC opis...camne nak hentak? nak mula dari LCD ke, CPU?...hahah

Red said...

Haha.. tak payah hempuk lappy ni.. tadi shut down sendiri.. hahahahaha. XD yang kazen umo staon ue x leh bla ayat. hahaha..bole pulak dak kecik heran en?? hik3 XD

Red said...

hahahaha..anak sedara yang tak leh bla...bolek pulak macam ue kn?? haha..

MIMIE AIZA said...

cuti assignment mmg beratur ikut sekali :)

KizZ said...

Huaaaa....asssignment tak siap-siap agi....tak dapat-dapat agi nak hupdate si belog nih..

bluethunderheart said...

met menikmati cutinya
salam hangat dari blue

Masih Ada Plan B, Mari baca!