Thursday, February 24, 2011

Kiz jumpa Pak Nil.

Semalam yang lalu, dalam waktu kelam kabut kami.sebab bangun terlambat nak ke kelas, kerana sebelum ke kelas harus pergi pos barang di Pos Malaysia shah alam.Nak jadi cerita,bila dua-dua dah ready nak gerak,tayar kereta pancit! Ya Allah pancit waktu ini memang mengundang lah kan.Mood terus lari der.Terpaksa lah pinjam kereta kawan sebentar untuk ke pejabat pos.

Sampai pejabat pos macam pelik sebab eh apsal siap ada polis bagai menjaga persekitaran.Ada rompakan kah?takpe.keluar kereta dengan kaki laju terus nak masuk kan.eh eh ramai pulak kepong kechik kan.iz drop by sebab dia cari parking.Masa tu tak nampak pun Pak Nil kita ni.Abang yang kepong-kepong kechik tadi paksa rela kechik beli setem poskad dan sebagainya kemudian akan dapat bergambar dengan pak nil.Kechik yang mood nya sudah di larikan hanya memandang Pak Nil kita dari jauh saja.Tapi setelah di pujuk rayu maka telah di belinya lah poskad yang berharga rm5(duit tgh xde).

kemudian dapatlah Kiz bergambar dengan Pak Nil.tiba-tiba jadi gembira dah.


eh eh manja pulak kechix dgn paknil.tengok muka siapa paling hepi?padahal dia sebelum itu sangat bad mood.
ok itu sahaja untuk kali ini..bye nak pergi buat assingment berlambak.sampai bergaduh sikit-sikit.
Shameena untuk semua colour masih available.mari-mari.

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wahahaha!bestnye
masing2 comel
:)

Rozuan Ismail said...

wah!! dapat gambar dengan pak nil!! teringin nak bgambar jugak..hehe..

sanggup tu keluar RM5 masa tgh kering semata-mata nak ambil gmbr ngan pak nil..hoho

mamawana said...

semuanya tomei tomei...

fadhdeela said...

comey jer kiz wat muka mcm tu :P

Meh singgah: Tak beri kemanusiaan langsung!!!

zazaw said...

heheh
untung aa
dapat jumpe pak nil
gila lebar senyum
hahaha

aLieF si Muncung ManiS said...

lepas ni mesti mimpi tak basah..haha...

ENTRY baru ALIEF..datang la blog alief..hehe.""

Masih Ada Plan B, Mari baca!