Tuesday, February 22, 2011

UNTUK LEBIH CERIA.SHAMEENA DENGAN LEBIH BANYAK PILHAN WARNA.

Assalamualaikum..

hye semua.minggu lepas Kiz dah kepoh kepochi kan Shameena Silky Shawl.Tapi waktu itu hanya warna kelabu yang di paparkan.Maka hari ini keluarlah Shameena dengan lebih banyak pilihan.Meh Kiz nak cecite sikit tentang Shameena dengan lebih terperinci.

  • Shameena sememangnya satin.Tapi 100 % silk (sutera).Yang mana luarnya satin dalamnya tidak satin.Maka ianya tidak licin di dalam.
  • Tidak mudah terjatuh sebab lembut.
  • Custom made shawl.Kiz sendiri yang cari material sendiri.hantar ke Tailor sendiri.dan jual sendiri.
Jom tengok gambar-gambar shameena dengan variasi warna.Semoga anda suka ya.

orange kesayangan.ceria dan gembira bila memakainya.

biru turqouise yang gojes.

biru kundang tidak mengundang.

brown pilihan ramai setakat ini.

hot pink.bila pakai jadi hot?

purple yang anggun.

hijau yang damai.

Kalau berkenan terus contact Kiz..bye-bye..
yang baik untuk siapa?? untuk kita...

9 comments:

sarah mohamad said...

buat la tutorial macam mana nak pakai tudung cenggitu . sweet ah . teehee

Bazilah said...

kiz..style pakai shawl yang purple tu sukelah, ajarkan boleh? hehe.

KizZ said...

sarah..yang mana tuh?

baz..insyallah..nnt kiz buat k..
dah buat cpt2 bgtau baz..

d_LA said...

jual ni yer???nice jugak tp senang x nak pakai ni?

KizZ said...

d la..senang..lembut sgt..dalam nye x licin pun..

Anonymous said...

Akak, murah sikit takleh ke..?
Satu RM35 eh??
Huhuhu :'(

KizZ said...

Erk...erm..actually RM35 tu memang dah paling murah kiz leh bagi...memang kiz amek untung cket sangat tu...Beli la dik,gerenti berbaloi punya,material dia memang lain dari yang lain,customer kiz stakat ni sumenya berpuas hati n told me that it's berbaloi-baloi..

Anonymous said...

camne nk beli ye? kene order by email ke camne ek?

KizZ said...

my adik anonymous..
bleh trus contact kak kat no 0177323183..
nnt kite nego hrga k..tq my dear..

Masih Ada Plan B, Mari baca!