Friday, January 7, 2011

Lepas Gian!

Haa!Apa korang fikir tu?
Ingat Kiz tulis lucah r tuh..

Aish takde-takde..

Hee..entri ni patut tulis 2hari lepas tapi hari ni baru terdetik
nak tulis.Biasa la student cemerlang kan(cemerlang la sangat),
memang lah busy cket...buzy body.Heh!

Jadi ape kebende 'lepas gian' ni?

Actually nak cakap pasal lepas gian dapat guna internet balik
lepas kat seminggu tak dapat guna sebab line streamyx kat rumah 
sewa kena potong.Ceh!

Seminggu kat rumah takde internet memang macam dah takde
live buat kiz(actually iz).Nak study takde pape lagi nak study.
Nak tengok TV?TV memang takde kat umah kitorang.
 Nak tengok movie?Semua movie dah abes da kiz tengok.
Tiba-tiba terpandang katil kat sebelah..

Sila bayangkan ni katil kat rumah sewa Iz ya..

Apalagi...tido lerr keje..

Okeyh berbalik kepada line kena POTONG.
Nak dijadikan cerita ada la 2 3 orang budak rumah sewa
kiz ni tak bayar bil tenet lagi.Asek duk tangguh menangguh je
tengok kan dah kena potong seminggu.Dia takpe lah tengah kat
rumah dia sekarang.Kitorang yang kat rumah sewa ni duk melangut
je tak tau nak buat apa..

Haduii..So moral of da story.
Tolonglah jangan tangguh menangguh bayar bil tak kesah lah
apa-apa bil pun.Sebab benda tu akan menyusahkan semua orang.
Kalau just susahkan kau sorang je takpe.
Conteng muka dia banyak-banyak!!

Pesan mak:
Beshnya dah ada tenet,abis sume benda FB blog Nuff bla3 kiz bukak..
Lepas gian la katakan..Eheee..

18 comments:

man yusoef said...

baru nak puji katil macam kat ikea..tapi dusta semata-mata...hahaha

Anisa Hang Tuah said...

hahaha..nis dah menangguh bayar bil ni
:(

zati said...

zati tak fikir apeape ohhh tidak zati tak bersalah muehehe

haishhh tak patut kawan kiz tu, kesian kat kiz & yang lain-lain tu

farhana_acimek3 said...

wahh22 lama fana xterjah blogg kiz ni..huuuu la saba jela yee..huhuhu

fadhdeela said...

ptt la dah lama xnmpk kizz update new entry...huhuhu

Jom singgah: 2011: Rumah Baru!!

Shag said...

Haha. Sebab tu dulu Shag yang uruskan hal bayar bil. Sbb Shag balik rumah kat Putrajaya tiap minggu. Tak pernah lambat bayar bil. Kiki.

Tahu tak, tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

hans said...

walaweh
rumah sewa ko ada katil ke kizz?
aku dah 3 sem tido dengan toto nipis jer
sob sob sob

P/S : Bersama Hans Menikmati Makanan Western - Chop & Steak

asybedazzle said...

lawa bilik rmh sewa. haha. kenapa tak letak yg betul pnye? btw hai. :)

Azmil aka Jamel said...

gna la broadband kiz, takyah depend kat org2 lambat bayar sewa or tak bayar langsung...

KizZ said...

@Azmil:
Ish kalu pakai bb nanti nak tanggung bil streamyx lagi..byk kos la pulak..

pastu kalu nak pakai bb je tak besh,,tak laju sgt bbanding streamyx..

KizZ said...

@Asy
Hehe..malas nak amek gambor punya pasal..nati kiz tuka ya gambarnya,,,kiki..

~ch@wi~ said...

ish bahaya ni..bil internet kt uma ni da 2 bln x bayar..hehehe

KizZ said...

Hah!cepat bayar..hihi

AiDa AzRyN said...

hamboi2... XD

DiahRodzi said...

bestnya tgk katil...ahahaaa....diah dok hostel line slow jer memanjang...

Anis izyan Abd Rahman said...

hahah~ padan laaa dah tak nampak die di fb,

mamalieyna said...

hehe,,,baru nak puji katil tu cun..sedap tido tu..hehe..

LUTFI SYAFIQ said...

mmg tensyen kot kalau org xreti nk bayar bil ni. tangguh2 kenapa kan... HAHA.

Masih Ada Plan B, Mari baca!