Friday, April 22, 2011

eh Kiz jual SEPATU pula.

Assalamualaikum semua.Ewah lama kita tak jumpa.Tup tup kuar stok baru, sepatu pula.Sebab tak banyak masa sebab sekarang kan final,maka marilah terus menerjah item baru di kedai kiz.Di harap anda suka ya.terima kasih.

ini adalah sepatu perempuan ya semua..hee..insyallah di lain kemunculan guys pulak k.


sepatu satu.rm70 dan FREE POSTAGE.size 35.ah menarik kasut ni.

sepatu dua.rm70 dan FREE POSTAGE.size 35.stylo dan kechix already have this.

sepatu tiga.rm70 dan FREE POSTAGE.size 36.omel dan omel.vintage sungguh.


kalau berminat boleh hubungi kiz di 0177323183 ok...siapa cepat dia dapat.

p/s GOOD LUCK UNTUK STUDENT YANG AKAN BERPESTA FINAL.

6 comments:

Rozuan Ismail said...

smartlah kasut kedua tuh,tapi limited ke ni..ala,ngah x de duit la skang ni

Anisa Hang Tuah said...

alamak..38 tade ke
:'(

Izyan Masri said...

YEAY ! FOLLOWER 1000 :D

Sofia said...

Kiz takde size besar sikit ke?

KizZ said...

Huu..tu la pasal...memang hari tu saiz ni je ade...jangan risau Kiz memang akan cari stock balik okayh..

Juliana said...

smart r kasut no 2 tuh. saiz 35 bape panjang eh? huhuhu... kalau i pakai saiz 4 or 5 boleh muat x?

Masih Ada Plan B, Mari baca!