Sunday, April 3, 2011

Bila gadis yang membeli Kiz's Maxi Skirt dan Shameena Satin Shawl gembira serta COMING SOON Tutorial Shawl.

Hamboi panjang kan tajuk.Bukan saja nak propa ke apa.Tapi nak bagi senang faham.Ok seperti yang di malumkan minggu lepas Kiz buka booth di Huiyoo Bazaar.Sangat seronok sebab skirt terbaru dari Kiz adalah julung kalinya di lancarkan.Alhamdulillah sambutan di luar jangkaan.Mungkin kerana setiap satu corak hanya satu skirt di hasilkan dan harga yang berpatutan untuk custom made skirt.

Dan ini antara customer yang membeli skirt dan Shameena dari Kiz.Si manis Lyna Adibah.
weewit cantik kan.menyerlah gitu di antara semua.terbaik lah.
Memang suka bila orang beli barang kita dan gembira bila memakainya.Hilang rasa letih berniaga apa semua.Happy gila.

Dan seterusnya dalam waktu terdekat ini,Kiz akan update Tuisyen Kiz : Cara pakai shawl pin belakang.(tak tahu nama rasmi cara pakai shawl begini).Ya sperti gambar-gambar di bawah ini.

sesuai untuk sesiapa yang bermuka bulat macam kiz.hee..

bukan nak bajet comel ke hape.tolong hanya perhatika shawl ok.

ok lantaran sedang mengupdate blog, terdapat beberapa lagi maxi skirt yang belum di jual.Maka marilah usha jika berkenan.Kalu suka boleh hubung kechix di 0177323183 ye.
rm65.labuh 36 inch.free size.
maxi grey yang sudah di reserved.
maxi skirt baby blue.comel habis.

3 comments:

fiza_noor said...

haah kiz, wat la tutorial pakai shawl mcm tu. akak suke tngk. hehe. nak try gak, akak pun muka bulazzzz :)

eesyaheera said...

dah beli dgn Kiz. tak perlu risau dah. hihi

farahabdrashid said...

cmne nk beli?

Masih Ada Plan B, Mari baca!