Saturday, April 9, 2011

petang sabtu Kiz di Pekan Frinjan & Pak Li.

Hye selamat berhujung minggu semua kesayangan.Apa plan?

Hujung minggu kali ni Kiz lebih banyak menghabiskan di rumah untuk belajar dan menyiapkan projek kerana sesi pembelajaran di uitm hanya tinggal 1 minggu sebelum kami semua final.Maka kerana tak mahu lah tertekan sangat tetaplah keluar juga walaupun sekejap.sekurang-kurangnya ada lah juga sosialnya kiz ni.haha.tak lawak.

Dan kerana keterujaan ada Pekan Frinjan yang hanya diadakan sabtu minggu pertama saja di Laman Budaya Taman Tasik Shah Alam.Seronok pergi sini.Macam berada dalam filem Kami the movie.Indie sungguh.Dengan performance dari indie band.Jualan dari Bijou Bazaar juga menerujakan.Memang terlupa sekejap tekanan pelajaran.Jumpa Anatilina yang omg sangatlah gorgeous asyik cubit-cubit pipi kechix cakap omel.Pastu jumpa kenalan lain yang jual macam-macam lah.sampai pavlova yang very the murah kot,rm 5 je.mana nak dapat kat lain tempat.Lepastu siapa nak beli baju-baju vintage yang owesome -owesome memang kat sini ada juga.Buku-buku dari penulis indie juga banyak di jual.Menarik dan berbakat betul penulis indie.

lepas pusing-pusing perut pun dah lapar.maka marilah kita menerjah pak li pulak.Kat sini semua pun sedap jugak makanan nya.Dan sesiapa yang datang sini boleh lah cuba cream puff dan kek-kek yang sedap gila sama je dengan secret recipe dan lagi murah ok.Especially Mango cheese delight.Ya allah dapp yang amat.



Maka dengan itu,marilah layan pic yang sempat di tangkap.mari! dahlah keluar 2 jam je.takpe.anggap je itu sosial hujung minggu juga.

eh belum ready lah iz.bersama anatilina dan ili her sis.serta girl yang pernah beli maxi skirt polka dengan kiz.cantik-cantik semuanya.

baru ready.suka lah mereka ni.friendly lah.

best datang sini.nak datang lagi lepasni.

yeah christiano ronaldo kechix.opsss...

pavlova yang yummy.rm5 je.

makan pak li pulak.terliur tengok mangi cheese delight n cream puff.

Dan sebelum berpisah.marilah melayan kechix dengan gambar poyo beliau memakai shades.layankan je.sekali sekala.

weeewit.

Bye semua.Doakan Kiz berjaya dalam menyiapkan segala projek dan menghadapi final dengan tenang.Dan doakan juga biz berjalan lancar.Sempat nak upload stok baru yang menunggu-nuggu untuk di lancarkan.

9 comments:

Rozuan Ismail said...

x pernah dgr plak sebelum ni Pekan Frinjan

eLLa said...

lawa nyer dress

qilamahadi said...

kak kiz
THANKS untuk shawl satin the other day *gold colour
qla pakai untuk dinner semalam

KizZ said...

rozuan..kiz baru je tau..tapi dtglah kalau free every saturday minggu ptama every month..besh gile..

ella..tq so much..hee

qila..share lah pic..mesti gojes kan..

kay_are said...

dekat mane nye tu?? kat shah alam ke? nape macam x pernah dengar je.. em.. gud luck exam ngan projek2 ye ^^

KizZ said...

kay are..dkt laman budaya.depan pkns..hee jom2..

Miecyber said...

Good luck guys...


Tandas segera

Tihara said...

best nye jln2 n mkn..lama tak buat xtvt tu :)

Izyan Masri said...

YAN SUKA LEPAK PAKLI KOPITIAM ! ;D

Masih Ada Plan B, Mari baca!