Saturday, April 23, 2011

Kiz Sudah Maju Setapak ke hadapan oh yeah!

Ahah...Mesti korang semua tertanya-tanya kan?
Apa benda yang 'setapak ke hadapan' ni?

Eh!
Adakah Kiz menang cabutan bertuah dapat hadiah kereta Mini Cooper?

Ataupun nuffnang tersilap bagi earning sampai 1 juta kat Kiz?

HAISH!!Salah salah salah...

Hihi..Sebenarnya takde pape yang tergempar pun yup,just nak bagitau korang Alhamdulillah
akhirnya follower Kiz dah mencecah 1000..Semuanya kalau sebab supporter Kiz yang memang cayalah korang..Thank You yah...

 Tak caya leh tengok gambar ni kayh mana tau tibe-tibe berkurangan hihi

And thank you lagi kat korang sebab hari ni jugak Kiz dah dapat Cash-Out nuffnang untuk kali ke-2 oo yeah!
(Dah 2 tahun berblogging baru dapat cash-out untuk kali kedua..haha)

Hee..
Dengan itu diharap korang semua masih sudi meneropot(mensupport) Kiz lagi sampai bila-bila forever and eva okays...

Ahah,lupa nak cakap agi,Kiz sekarang dalam proses menyeriapkan(menyiapkan) beberapa produk baru untuk dijual..beli tau jangan tak beli..

Eh apa?TAk nak beli?

Eh kata support...?hehe..Kiz gurau jek..kalau berkenan nanti beli kayh..

Dengan itu maka berakhirnya entri pendek cemetot Kiz untuk kali ni..sekadar penghargaan untuk korang semua okayh...Ahah sebelum tu jangan lupa doakan Kiz untuk Exam Final 27hb hingga 11hb Mei ni okayh!
TATA....

 Kechik Kiz kata si Iz Kiz ni lagi comel dari mr.froggy nih..betul kah?

 Amboi mesranya cik Kecik Kiz kita ni dengan Mr.froggy

P/S:Tahniah buat Cik Izyan Masri sebagai follower ke-1000 ..Jom terjah belog die ramai-ramai!!!

11 comments:

Fariq said...

wah tahniah.. ni tandanya blog anda mmg disokong oleh orang lain,, kepidap...

Latest -
- Blogku Blogmu Juga

Izyan Masri said...

KIHKIH.TENKIU2.FIRST TIME JADI FOLLOWER KE 1000.NI NAK BANGGA NI XD

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..ramainye..Tahniah...
Kita follow yer...Follower ke 1002.. :)

maszmadi said...

datang melawat,

wah!! tahniah yerk kiz, dah maju setapak.. nanti dua tapak, tiga tapak dan bertapak lah yerk hendaknya.. cayork!2

KizZ said...

Ameeennn....

sherah said...

haha ngadenyew dia hehe comel lah awok.asal ey kataj\k tu besau sgt huhu mane dpata tu haha kawan kite suke taw katak2 ni XD

sherah said...

dulu mase flower i cecah 1000 wow terharu gila do hehe

HonEyBuNNy said...

Tahniah tahniah tahniah...

ila xcash2 lagi nuff...hehe

besaynya mr froggy tu...hehe

eima said...

huhu tahniah ....

KizZ said...

Hey hey hey...TQ taw u all sudi support kIz...

eLLa said...

tahniah!!!

Masih Ada Plan B, Mari baca!