Sunday, January 10, 2010

MORE SALE: 15 Pencilbox chumell untuk dimiliki dengan RM6 sahaja

Yohohoho..Ehm2,test mic.TEST2.OK2..Apa khabar semua?Nampaknya ni kali kedua kizhanie datang tanpa diundang ke Kiz Garden untuk mempromosikan barang kami.Dan barang kami kali ni??AHah..Pencilbox.Ada 15 kesemuanya ditambah dengan 1 kasut yang sangat cantik untuk dipakai warga-warga student mahupun warga tua..Eh?gurau je tu..sangat santeek ok.

Kat sini Kizhanie hanya akan tunjuk beberapa sahaja ok.Kepada yang berminat sila datang ke blog kami di www.variatykizhanie.blogspot.com .Okeh,Jom kita tengok reviewnya..

Pencilbox Chumell






Kasut Canteeek bangat

Amacam?Dah ada yang cair dengan pencilbox-pencilbox tadi?Dah nak meletop tengok kasut ni?Jika berminat,sila-silalah datang ke www.variatykizhanie.blogspot.com dan tengok post kat sana untuk lebih detail pasal cara nak beli dan maklumat lanjut.
TQ

Seikhlas Hati Kizhanie,


2 comments:

cincai said...

aq nak beli!!! -cincai
^_^

Ana Rihan said...

kechix nak sierra tu!!!!!!!!!! ok. ehehe saya bayar di kelas.

Masih Ada Plan B, Mari baca!