Wednesday, January 6, 2010

2010 Sales! Baju-baju comel from RM6-RM8 ! Cepat rembat

Yohohohoho..tahun baru ini,Kiz datang lagi dengan beberapa baju-baju baru yang cute mute tentunya untuk anda semua dengan harga serendah RM6.00 je..Memang rugi kalau tak pilih cepat-cepat ya.
Jom ramai-ramai ke www.variatykizhanie.blogspot.com untuk tengok lebih banyak sebab dalam blog ni kiz cuma preview sikit sahaja ok.

Jom kita tengok preview..


Bagaimana?Mula teruja?Jom ke blog kizhanie di www.variatykizhanie.blogspot.com
Dari sana sila pilih jenis barang apa yang anda mau tengok dibahagian label.Contoh anda minat nak tengok baju je,so tekan label baju dan nanti akan keluar list post kami yang hanya berkenaan baju.
Sila follow untuk memudahkan anda tau bila kami update ok.Yohohohoho

Seikhlas Hati,


16 comments:

Natasha said...

kiut!!! tp kak tash x muat...klu ada saiz L ok ler

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

besh~
tapi aku lae suka kalau dapat free

KizZ said...

To Natasha:

Ala yeke..nati kiz cari yang saiz L plak ya

KizZ said...

To ayu:
Hehe..nak dapat free susah la cik ayu..jom la beli..

AM SYA said...

bj suma cun2~

tp saiz kcik2~

xmuatla~~waaaaaaaaaaa T_____T



^SyASyA^

saypOOL rafhtello said...

lelaki pnye xde ke..

mamalieyna said...

mmg cumel nmpak baju2 tu, saiz pun comel2 eh..hehe..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

err..saiz s ade tak ek?
tinggi saye 147cm jek..

KizZ said...

to syasya..awak size ape?kitorang next tyme memang nak perbanyakkan lagi baju2 size lain...tengok request..

to saypool..ok..cuti mid term ni kitorang memang nak cari ag stok boy punya..tunggu..insyallah..

to cik aida...owh..tinggi awk n kechik pn lbh kurang..kecik 145 jew...tpi kecik agk berisi la..montel..before ni bnyk jew size s..

SuRayA^i. said...

alorh tertarik ngan bj merah tu tp da ade org ambik plk..
nnt kalo ade bj bru sile notifu me ye =D

SuRayA^i. said...

alorh tertarik ngan bju merah tu tp da ade org ambik plk..
nnt kalo ade bju bru sile notify me ye =D

wanie said...

mcm mana nk berhubung???
saya nk tanya secara detail macammna nak order barang???

Anonymous said...

nak order bju..
cam ne ek???

KizZ said...

to wanie n anonymous...

just text kami k..
kat kechix leh,kat iz pn leh..
kami dah berjiran skrg..no prob lagi..

Fazira Iera said...

comel nya baju2 tu ..

gadis coklat said...

asal www.variatykizhanie.blogspot.com tal bleh bkk!? comey bju tu!

Masih Ada Plan B, Mari baca!