Wednesday, September 26, 2012

Review Blog : Pupel Liyana

Hai bertemu lagi kita dalam rancangan Review Blog (rancangan la sangat, ingat ni tv ke ape). So hari ini kita bersama dengan Blog Pupel Liyana yang besh + ohsem = besem . Eh??


So macam biasa, dalam segmen review blog, benda pertama yang Kiz akan buat adalah pra-tontonkan header tuan blog puan Pupel Liyana (eh dah kawen ghupenya) ni lah.

Belog Puan Pupel Liyana yang dabest

Ok belog Pupel Liyana ni sebenarnya secara ringkasnya menceritakan tentang kisah hidup tuan blog ni lah. Kira senang ceritanya personal blog lah. Ahaa yang bestnya, beliau memang sangat sukakan kuceng. So sesape kat sini yang suka bela kuceng-kuceng moh terjah blog Pupel Liyana ni coz dia suke jugak bagi tips-tips pasal kucing.


Sape masih lagi tak percaya yang Puan Pupel Liyana ni memang kuceng-lover?? Nah amek ni gambar gambar kucing kepunyaan tuan belog Pupel Liyana. Ahaa lagu satu kalau korang nak tau kucing-kucing pupel liyana ni sebenarnya boleh bercakap tau. Tak percaya? Hah tengok bawah..

Wahh comel-comel

2 kali comel. 2 kali comel

Comel comel comel..


Hah kan dah cakap kucing Pupel Liyana ni boleh bercakap. 


So apa lagi yang best pasal Blog pupel Liyana selain kucing-yang-boleh-bercakap ni? Kiz amat tertarik dengan cara penulisan tuan belog ni yang sangat menarik pastu tak menggunakan bahasa-bahasa yang pelik-pelik ataupun 'kiyut' dimana ramai orang tak suke gaya penulisan gitu melainkan penulisnya sendiri. Serius best. Tak caye korang boleh baca sendiri blog Pupel Liyana neh.


Okeh memandangkan Kiz skang ni tengah kesuntukan masa sebab nak kena g jumpa Client tempah design kat Kizdesign.blogspot.com so selamat terjah menerjah & Assalamualaikum.


Jari Menaip,
Izz (KiZ)



Kiz Design
Sebuah blog yang menawarkan pelbagai servis design
seperti buat/edit blog, header, logo, bisnes kad dll.
www.kizdesign.blogspot.com




5 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

jommm terjah.... hehehe

Hanif said...

Kena terjah!!!

Yousof said...

Kucing² dia bukan saje boleh bercakap, comel pulak tu!! ;D

shahrazali said...

gile comel...comel gile..

blog aku ko dh wat lom ek...x ingt aku...

DRC said...

wajib terjah nie.... >.<

Masih Ada Plan B, Mari baca!