Friday, September 21, 2012

Hari Bahagia 01092012.

Assalamualaikum..
Kalau semalam dah tengok gambar nikah, maka hari ini nak share gambar persandingan kami pula. Photog pilihan kami adalah Naim dari Naimlud Photography. Cecantik semua gambar dari Naim ni. Dan Kiz pula memang mintak gambar ala-ala Romantik Komedi. Pengaruh filem betul lah kami ni. Hahaha. So jomlah layan gambar.
P

Ayam Golek! yummmeh.

Dayang-dayang yang cecantik.

Rumah Kechik.

Menuju ke destinasi cinta.

Berarak berkompang.

Tol pertama. Excited muka yang bagi tol tu. First time katanya jumpa majlis ada tol.

Tol tol tol. Adat johor kan.

Persandingan.

Mama dan Abah Iz.

hahaha.

tangan ke bahu sangat.

My bridesmaid crew. Love u aall!

suap-suap.

amboi melantak nampak.tak pandang keliling.

haha semua nak curik udang dan kek.

aummmmm. over sangat mentekdarah kek.

button badges!

dayang dan awang sekalian yang bertungkus-lumus menjayakan majlis.


The best picture!

pegang keris. hehe..

Encik Suami & Puan isteri. Official.

alolo manja lahai.

Terbang mencari cinta dan berikan aku cinta.

my superman boleh terbang !yeaaay !

doakan kami bahagia hingga ke syurga ya?

7 comments:

nZaOdonut said...

TAHNIAHHH!!
sgt cOmeii kalian berdua..:)

Aida Ikmal said...

chantek sangat your mekap kecik! theme pun so sweet gitu

Angah said...

sweet je warna pink tu,tahniahla sebab naik pangkat ye puan dan encik,,,

Benjo. said...

Gambar benjo mn? Haha. Gurau je

Hafizi Tajuddin said...

walaupun tak kenal, nak puji gambar tu. nampak sangat cantik dan natural. tahniah! mabruk alaikum.

Yousof said...

;) *terberangan kejap* heheh


Comel gambar kauorang! Superman sanggup terbang jauh ke selatan semata-mata untuk memberikan bunga kepada buah hatinya.. ;D


Semoga kalian bahagia dan kekal hingga ke syurga, aamiin.

dayang Citra said...

tahniah...semoga dikurniakan anak2 secomel ibu bapanya...

Masih Ada Plan B, Mari baca!