Wednesday, September 19, 2012

Pernikah Kiz 28052012.


Assalamualaikum

Lama kan Kiz senyap/ Maklumlah buat event besar. Jadi sebelum sebarang cerita menyusul mari Kiz sajikan gambar dulu untuk semua baru feeling lepasni story kat semua kan. Kenapa nikah dulu 3 bulan lepastu baru sanding haaa macam-macam cerita lah nak share kat u olls. Tunggu k.

Jom layan gambar. Klik dari HmR Photowork.

Alolo omel lah tu?

memalu.

style retis pandang tepi gitu. over taw chik ni.

i memang suka ketawa. kihkihkih. depan tok kadi pun ketawa je.

cium dahi? baru sweet ye dak

bff datang bagi sokongan

motor antik pakcik.

ibu and mama. both i love sooo much.

muka serius sebab nervous.

aminnn.

peace versi ke bawah pun boleh.

semak samun.

ketawa lagi

mama and ibu lagi.

adik kembar tak seiras kami.

legaaaa.

dah boleh lentok bahu ke bahu nampakkk.

di dedaun tingkap.

bacaan taklik..

kasutku.eh.

Nantikan lebih cerita dari Kiz..bersambung..

6 comments:

Cik Awin said...

tahniah...slmt jd isteri...

ceng said...

Alhamdulillah...semoga kekal hingga ke jannah.. ;)

alien said...

congrats

Yousof said...

Sweet! ;)


Aku tumpang gembira dan bahagia dekat kauorang. Semoga berkekalan hingga ke syurga, aamiin.

Hanif Idrus said...

Tahniah...Selamat Pengantin baru

Angah said...

tahniah tahniah puan kiz & encik...

Masih Ada Plan B, Mari baca!