Monday, August 6, 2012

TERGEMPAR: 1.9.12 Hari Perkahwinan KiZ??

Ahaa..Tergempar. Sangat Tergempar. Paling Tergempar. Rasanya lah kot??

Dengan ini, dengan SUKACITANYA..*eh brape banyak dengan daa..*

DIUMUMKAN BAHAWASASUKANYA,

KIZ ( Kecihx & IzZ) menjemput anda semua(blogger) ke..

MAJLIS PERKAHWINAN SYAIZZAL & REIFHAN 
Tarikh: 1 September 2012
Tempat:  98D, Blok 5, Peringkat 1,Felda Air Tawar 1,Kota Tinggi, Johor


Jadi inilah sebenarnya yang menjadikan Kiz sesangat busy untuk update blog selama ini ye? Yup, tepat sekali. Kami memang sangat sibuk dengan segalanya tentang perkahwinan termasuklah bisnes yang sekarang ini agak terbengkalai sekali. Kiz sangat gembira sebab selepas 3 tahun berpacaran (amboi) akhirnya berjaya juga Kiz membuat sebuah perhubungan yang halal disisi agama. 

Eh sebenarnya entri ni adalah untuk menjemput anda semua sebagai blogger & kengkawan Kiz yang paling disayangi ke Majlis Perkahwinan Kiz nanti. Jadi kepada mana-mana blogger yang duk dekat johor tu sila lah datang ye. Boleh la kita berkenalan sambil-sambil tu ye tak? Ahaa yang duk jauh-jauh dari Sabah Serawak pun amatlah Kiz alu-alukan untuk memeriahkan majlis perkahwinan Kiz nanti.

Ahaa kat bawah ni ada gambar Kad Kahwin Kiz. Comel tak? Design Polkadot ni adalah request daripada Kecix Kiz. Comel angat-angat (dengan-suara-cute-laki, EH?!)




 

Jadi kepada sesiapa yang nak Kiz pos Kad Kahwin Kiz ke rumah korang bolehlah bagi Nama & Alamat korang kat dalam ruangan komen kat  bawah ni ye..Selewat-lewatnya Pukul 8 esok (7/8/2012) sebab Kiz akan pos semua kad pada esok hari.

Doakan majlis Kiz & juga kesejahteraan Kiz ya..
Assalamualaikum.
 

6 comments:

Angah said...

alhamdullilah kiz,tahniah .....kita tgk kot jauh je la,...huhu....lepas ni naik pangkat le kan,jadi puan kiz..huhu...tahniah cik puan....patotla bz je rupa2nya diam2 berisi...

Onitsuka_hana said...

waah tahniah ye :)

Hanif said...

Tahniah buat anda...
Mesti debaran kuat di hati....

azalia hjsalleh said...

x dpt pegi.. sobs
moga Allah permudahkan segala urusan ye

Hans said...

tahniah
semoga Allah mudahkan segala urusan dan perjalanan majlis kalian berdua
:-)

mushroom farah said...

waa..tahniah..tarikh tu (1 sept) brthday sya la..hehehe..tarkh yg cntik gitu..;)

Masih Ada Plan B, Mari baca!