Saturday, August 11, 2012

Penyumuman : Sejibik lagi blog baru dari Kiz

Hihihihihihihihihihi (amboi panjang gelak nampak?)

nah hang header mengancam dari Kizdesign (www.kizdesign.blogspot.com)

Memperkenalkan kat korang, sebua blog yang menawarkan servis design pelbagai jenis design seperti membuat blog,mengedit blog,membuat kad kahwin,promote blog dan bermacam-macam lagi lah. Ahaa korang boleh tengok blog tu kat sini

Okeh sape yang nak tau apa yang menariknya pasal blog Kizdesign ni? Jom teruskan membaca..

  1. Blog Kizdesign mengambil masa 1hari penuh (24jam) untuk fully siap macam sekarang.
  2. Servis yang dibuat oleh Kizdesign semuanya dijamin siap dalam 3 hari.
  3. Kalau tak siap dalam masa 3 hari, wang akan dikembalikan okeh.
  4. Kalau korang suka design-design yang unik untuk blog, sinilah tempat yang paling sesuai. Seperti korang sukakan keunikan apabila memelih baju kurung raya untuk dibeli.

Ahah kat sini Kiz akan listkan pulak apa servis yang blog Kizdesign tawarkan:

Eh mahalnya kan?(yeke mahal?). Takpe, jangan risau..sempena promosi branch baru dari Kiz ni, Kizdesign menawarkan korang semua DISKAUN 50% kepada sesiapa yang like page diorang!! Cepat-cepat LIKE sekarang sebelum kehabisan masa? Eh bila plak tarikh tutup yang gedegang gedebum tu? Aa- seebenarnya Kiz sendiri pun tak tau..Jadi mungkin tawaran ni bleh tutup bila-bila masa ye tak??

Jadi...


Apa lagi?.....






Jari Menaip,
IzZ (KiZ)

4 comments:

Lea Isnawi said...

50%???

nak 100% buleh?

hihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ohhh... design header.. waaaaaa

Hanif Idrus said...

Wah...bestnya semua perkhidmatan ada.

Yousof said...

Cayalah!! All the best untuk kalian! ;)


Aku cuba² design header orang, tapi nampak gaya belum boleh bahagikan masa hehe

Masih Ada Plan B, Mari baca!