Friday, March 18, 2011

Nak lebih gorgeous? Ready made Cotton Skirt HERE!

Maka dengan tajuk yang terang lagi bersuluh dengan ini KIZ kali ini membawakan kepada gadis-gadis di luar sana READY MADE COTTON SKIRT.

So lets talk about detail of this skirt.
  • Free size.Strechable.
  • Labuh 39-40 inch.
  • Kain adalah jenis cotton tshirt.
  • Harga RM35. Beli 2 dan keatas PERCUMA postage.
Dan mari kita layan sedikit gambaran untuk gambaran yang lebih jelas.

weewit.motif bergaya begini tak di ketahui.hanya untuk memastikan skirt cantik sahaja.



this skirt like bestfreind.veryyy comfortable.Model-model juga menunjukkan orang tinggi ke rendah tetap boleh cantik dengan skirt ini.
Selesa untuk ke mana sahaja.



ewaaaaaaaaaah..

Dan apa tunggu lagi.Kalau suka ORDER SEKARANG! Limited stok.
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA.(kiz minggu ini terperap di rumah sebab minggu depan dahlah test menimbun pastu dah nak dekat tarikh bukak booth.sumpah cuak).

16 comments:

Cik Ila said...

pewittt.. ;p

eesyaheera said...

kite dah share link blog awak kat kawan2 yang gila skirt. hihi

Anis izyan Abd Rahman said...

kiz!! ade satu colour je eeiyh?

KizZ said...

cik ila...haha weeewit..prot muncit..

syaheera..ya allah terima kasih byk k..terharu ni..

anis..ada hitam juga..:)

syufaa said...

wahhh..hehe..msti besh pkai nihh! :D

Myra Arshad (: said...

cunnnn ! keep restock skirt lagi. i like ;)

micky eyqa said...

cntiknye huhuuh :))

saya_arief said...

model2 professional nie.
:D

Anati Soki said...

skirt tuh!! comel comel comel!!

alexa yussida said...

wahhhh nice..nmpak lembut material die :)

all the best kizz!

azalia hjsalleh said...

bdn kurus lawa cm u
sure pakai apa pun nampak chantek dear ;)

hani syahida said...

dah hbs ke skirt ni?

KizZ said...

my dear hani.tgh restok ok..insyallah next week ada with more color.tunggu...

hani syahida said...

yayy!

Sofia said...

Ada lagi tak skirt ni? I nak order

sarah mohamad said...

cantik2 semua. dan muuuuurah sangat :)

Masih Ada Plan B, Mari baca!