Sunday, March 13, 2011

Cerita Hari Jumaat Kiz.(biasalah).

Hai hai semua.Lama tak jumpa.Sihat ke?Kiz alhamdulillah.Bahagia dan sihat hendaknya.

Kesibukan berbisness telah membataskan sedikit masa untuk kami berhibur.Apatah lagi berfoya-foya(kategori baik).Dah rindu nak tengok wayang dah rindu nak karok dah rindu nak makan-makan.Macam dah tua yang mana rasa dah lamanya tak buat itu ini.

Maka,seperti biasa,hari jumaat yang tercinta tiba.Setelah urusan bisness di selesaikan yang mana jam 7 malam baru settle jumpa customer terus kami ke ke mall berhampiran untuk nonton wayang( kali terakhir menonton awal january).

Konon-konon lepas maghrib nak tengok Hikayat Merongmahawangsa lah kan.Fine pukul 7.50 habis.pukul 10 habis.damn tinggal pukul 12.20 am.Dan keterujaan semua kawan-kawan dan Iz tak dapat di bendung lagi untuk menonton cerita termahal ini memaksa kechik juga turut serta menonton jam 12.20 pagi ya.

Dan sebelum tibanya waktu jam 12 jalan-jalan makan-makan karok-karok.Selesai semua dalam satu malam.Puas sebab settle sebelum 2 minggu lagi persediaan membuka booth di Huiyoo Bazar.Selepas ini bermulalah semula sesi penat lelah demi biz terchenta ever.

Kali ini terpaksa layan pic kechiq je sebab pakai kamera iz sahaja.zass.


now kami kerap gaduh-gaduh manja.merajuk semualah.macam nilah muka merajuk kechix.

kalau ada pemenang lelaki mithali suka teman girl shopping iz is the winner!

c c merajuk lagi.tak dapat beli kasut.bajet takda.
 Ok semua.selamat malam.

26 dan 27 March Kiz akan buka booth di Plaza Alam Sentral.Kalau yang berdekatan jomlah singgah.Sya hi n you can get the gift..

8 comments:

athirahMedan said...

Harap dapat balik klang 26 , 27 march ni so boleh pegi plaza alam sentral :)

cik ubi said...

bisness?..bisnez apekah?:)

Anisa Hang Tuah said...

comel :)

AiDa AzRyN said...

hamboi muncungnye mulut.. haha.. :P

KizZ said...

tira..kiz tunggu u kat sane ye dak omel..

cik ubi..hee biz kecil2 je..singgah lah blogshop kami or nnt 26 n 27 dtg alam sentral k..

anisa..tq..

aida..haha memang iz salu grm bila kechq wat cmtuh..tapi iz kalau buat muka lagi teruk..

jeera said...

HI ! <--- cpt kasi free gift !

Anati Soki said...

super best kalau de boyfie tmn shopping!! hehehee

MiSsZ said...

bertuah kechik.. hrp perangai iz ni kekal hingga ke akhir hayat yer,, sweet,....

jom join segmen kreatif lucky draw missz. tengok kat sticky post MiSsZ!! Hadiahnyer gelang glitter.. kalo kechik pakai.. mesti sgt comei!! mata izz pun akan jadi bling2 sebab glitter gelang tu.. hehe.. join tau.. combination idea KiZ mesti kreatif abis.. missz tunggu idea kechik dan iz tau..join segmen kreatif tau!!

Masih Ada Plan B, Mari baca!